Babysibel https://share.icloud.com/photos/0K3xckAcuA1yHJQTbuZ0VeL3w anlayan bayanlar beni aydınlatabilir mi acaba ?
Papatya-Kokusu Babysibel yanlışlıkla bastım bi şey cıktı '‘alınıyor…’' yazdı direk kapattım video linkleri böyle olmuyor insanlar atıyor cunku buraya
Babysibel Papatya-Kokusu gerçekten bebeğimin ultrason videosu iPhone olduğu için olabilir konuşmanıza dikkat edin lütfen
Papatya-Kokusu Babysibel Bende ıphone kullanıyorum ilk kez gördüm böylesini umarım dediğiniz gibidir.
Papatya-Kokusu Babysibel Zaten direk kapattım böyle platformlarda insanlara pek güvenmiyorum bakan bakabilir. Yorumlarada baktım göremedim sizin posta cevap yorumu atanı
selenaras Papatya-Kokusu ıclouddan yüklemiş benim telefonum da iphone galeriye geldi direk ultrason fotoğrafı videosu
Papatya-Kokusu selenaras Valla ben korktum kimseye güven kalmadı artık 😂 bide direk onu görünce kapattım haberlerde neler görüyoruz 😂
Mehmetinannesii selenaras bende baktim video cikti indir yaziyor. Tahmin edemedigim icin kapattim artik🤭
Papatya-Kokusu Ada_kacira ıphone kullanıyorum valla alınıyor yazınca direk kapattım beklemeden haberlerde neler görüyoruz gram güven kalmadı insanlara 😂
Ada_kacira Papatya-Kokusu haklısınız tabiki😂 ama bu plartformda heleki tüm anne adayları zaten hassas böyle bir durumla karşılaşacağımızı düşünmüyorum ve direk bu şekilde tepki vermeden sorsaydınız ☺️
Papatya-Kokusu Ada_kacira Neler gördük burda kız bir anda celallendim birde yeni üye olmuş dedim aha sapık bir erkek kesin @Babysibel hakkını helal et bacım 😃
Ada_kacira Papatya-Kokusu ahahhaha alemsiniz baş ağrımdan öyle kötüyüm ki bu gün sizin mesajınız güldürdü 😂😂😂