Nilgun75 Slm kızlar 39+0 yani 9 ay 3 günlük hamileyim ,ne gelen var ne de giden sizde durumlar nasıl belirtileriniz var mi ?
-MinikMucizem- Nilgun75 bende 36+5 im haftaya çarşamba gün verdi doktorum 37+3te doğum yapmış olacağım inşallah kordon dolanmış boynuna bebeğin 38+3te alacaktı normalde sancilarimda düzensiz ama fazla çıkınca 1 hafta öne çektik bakalım bekliyoruz 🤗
Naziferabia Nilgun75 bizde 39+5 olarak gelelim. Açılmamız vardı ama sancı falan yok maalesef tık yok suniye kaldım sanırım
Nilgun75 Shsg saglikla gelsin insallah ,bizimkinin gelmeye niyeti yok haftaya cuma gününe randevu verdiler hayretler icindeyim
Adarsaliha06 Bende 38+6 yım. Dün 2.ye çatı muayenem oldu 2 cm açıklığım var bebek dönmüş kanaldaymış nst de75 sancım çıktı ama bende tık yok. Sadece bu sabah kustum o kadar doğum ne zaman olur çok merak ediyorum
TugceSmile Adarsaliha06 @Nilgun75 Ben de 38+6 yım. 2 cm açıklık var bebek kanalda. 2 gün önce nişanım geldi. Ara ara düzensiz kasılmalarım var, karnım kaskatı oluyor, bazen de bel ağrısı var💃 Ne zaman başlayacak gerçek sancılar yakın mı meraktayım🙈😍
Nilgun75 Adarsaliha06 bende açılma namına eser yok ,bizimki orda kalmaya niyetli sanırım ,sancı da yok haftaya cuma günü tekrar randevu yani 40. Haftaya
Nilgun75 TugceSmile hayırlısıyla sizinki yakın gibi görünüyor,iki defa amniyo sıvısı diye gittim hastaneye değilmiş ,artık hastaneye gitmek bile istemiyorum ,hep bir geldi gelecek ,hayal kirikligi
Pinarrsu TugceSmile birşey sorabilirmiyim. Bende 34+3 deyim. Ara ara karnim taş gibi oluyor, kipirdayamiyorum, 15 20 sqniyw sonra geciyor. ben bebegin hareketi gibi görüyordum ama, yalanci kasilmami oluyor o :)
TugceSmile Nilgun75 Sizinki de mi erkek. Bu oğluşlar rahatına düşkün oluyor heralde keyifleri yerinde içerde. Dışarı çıkasıları yok 🙈😅
ozgeturk Bende 38+5 im ama tık yok ne açılma ne sancı perşembe günü için randevum var bebek kanalda ama sancı hiç yok bakalım artık
Nilgun75 ozgeturk hiç sorma bende aynı durumdayım çok sinir bozucu ,eşim diyor bu 9 aylık değil o zaman ,sinirimden ona kızdım epeyce
aslanreis -MinikMucizem- bende 37 haftalığım 38+2 ye gün aldık ama bugün kontrolde kanalda ve çok baskı yaptıgını yatmam gerektigini söyledi adet olcakmısım gibi sancıda gelip gidiyo bekleyecekmiş gibi görünmüyor 😞
Asil_21 39+0, açılma yok sancı yok, üstüne bide bebeğimin suyu azalmış, pazartesi günü tekrar doktora gidicez, duruma göre ya suni sancıyla doğum başlatılacak ya da sezeryan olucak😔
Nilgun75 Asil_21 benim ilk bebeğimin neredeyse hiç suyu kalmamisti,açılmam ve sancım da yoktu ,suni sancı ile epidural normal doğurdum,sizde isterseniz normal yapın, normal doğum İçin doktorda ısrar edin ,kolaya kaçmasın
Yoncca Asil_21 39+3 benimde ne açilma.var ne sancı benide pazartesi suni sancıyla dogurtacak doktor bebek iri diye beklemeyelim dedi
Nilgun75 Naziferabia Meryem ana eli otu açılmaya yardımcı oluyor diyorlar hiç duydunuz mu? Birde bende çok yorgunluk oluyor bayılacak gibi oluyorum sizde de öyle mi? Yemek yaparken aglayacak gibi oluyorum bayginliktan
Naziferabia Nilgun75 evet o otu biliyorum sancınız tutunca suya koyup süreler okuyorsunuz. Bende de var gün içinde üzerimde Bi yorgunluk gibi ağırlık gibi ama ben fazla yatınca başım ağrıyor zorla biraz kalkıyorum dolanıyorum ama sıkıldım artık gerçekten
Sedaarii41 Nilgun75 açılma hiç olmasada suni ile açılıyormu benimde açılmam yok cunku suni verecekmişler