Nesli37 Ben 16haftalik hamileyim ve ilk deneyimim kapilarin ustune nevresim atiyorum yukardan dolaptan bise aliyorumm ama bi sorun olur mu acaba
Rabiasss Nesli37 bende yaptım çok şükür bişey olmadı ama herkesin gebeliği farklı yinede dikkat etmek gerekir
yasemiinorhn Nesli37 bana tek söylenen şey buydu zaten uzanma ağır kaldırma diye bence sıkıntı olabilir sen yine de önlemini al sandalye tabure falan
Nesli37 Papatyaa38 cok yuksek degil kapiya nevresim atiyorum mesela yada mutfak dolabindan bardak aliyorum oyle
Papatyaa38 Nesli37 ömrü veren Allah ama önlemini de al demisler yani bardak almandan bisey olmaz tabiki ama yuksek yere uzanma sen 😀
Mefistofeles Nesli37 Endiselenme 😊 ben de yapıyorum. Sen zaten kendini zorladığında hissediyorsun. O an uzanmayi kesiyo insan. Yine de tabi dikkatli davranmak gerek 🥰
Nesli37 yasemiinorhn oyle cok yukari uzanmiyorum mutfak dolabindan bardak aliyorum kapiya nevresim atiyorum oyle yani
Nesli37 Papatyaa38 en fazla yaptigim kapi ustune nevresim atmak ondanda bise olmaz diye dusunuyorum ama tedirgin oldum işte
Papatyaa38 Nesli37 yani kapı üstü de yüksek sonuçda zorlamayın kendinizi gerek yok bebeginizden onemli degildir heralde
mavi_kus Kapı üstüne nevresim atmak ne demek onu anlamadım ben ama ani hareketler yapmaktan kaçının bence