-Irem1kumlu0va 6 haftalık hamileyim şuan tatildeyiz havuza ve denize girmek konusunda ne düşünüyorsunuz tecrübelerinizi benimle paylaşırmısınız
Denizyildizii -Irem1kumlu0va Havuzda enfeksiyon riski var. Ne kadar temiz olursa olsun. Denizi tercih edin
Aybike123 -Irem1kumlu0va genelde havuz değil de deniz öneriliyor.Ben 10 haftalikken girdim denize bı sıkıntı olmadı çok şükür
Ayguns -Irem1kumlu0va havuza değil denize girin enfeksiyon açısından . Ayrıca çıkınca ıslak oturmayın değiştirin üstünüzü mutlaka
-Irem1kumlu0va Fasulyeninannesi1 havuz çok tereddüte düşürmüştü zaten ama denize girdim kendimi kötü hissettim enfeksiyondan çok korkuyorum çünkü hepinize teşekkür ederim yanıtlarınız için
Dilekcnkn -Irem1kumlu0va 32 haftalıkken gittim ama denize giremedim malesef aşırı dalgaydı havuza girdim doktorum kendini kuru bırakırsan girebilirsin dedi yüzmek te çok iyi geldi
Berrycherry Denizde hiç bi sıkıntı yok. Eğer düzenli temizlendiğinden emin olduğun bi havuzsa girebilirsin demişti doktorum, kendi sitemizin havuzuna girdim hiç bi sıkıntı olmadı. Ama riske atmak istemiyorum derseniz denizle devam edin☺️
-Irem1kumlu0va Asena17 yaa havuza içim gidiyor ama maalesef giremiyorum temizliğinden emin olamadım otel çok kalabalık denizle yetineceğim 😂
MomsZe -Irem1kumlu0va biz de Milasa gitmiştik doktor denize girme enfeksiyon vs. kaparsın dedi bende girmedim🤷🏻♀️
-Irem1kumlu0va MomsZe şuan maalesef sabit bi doktor edinemedim iki hafta oldu öğreneli hamileliğimi o yüzden sizlere sormak istedim çok teşekkür ederim bilgiler için 🌸
Asena17 -Irem1kumlu0va ya temizlik acisindan degil havuz suyu klorlu oldugu icin onerilmiyor temiz kalsin diye klor koyuyorlar icine kuzum deniz de akar su oldugunu icin kendini temizliyor ve tuzlu su ondan sorun olmuyor