GizMeh Kızlar hastane çantam için bir tane sabahlık bir tane gecelik aldım. Bir de evde olan saten pijama takımım var pentiden onu koycam. Gecelikle sabahlığa 164 lira ödedim sadece. yeterlidir diye düşünüyorum 🤔
DemetF GizMeh cok guzeller hamile olmasam gunluk hayatimda kullaniyorum ama hastene de ben bunlarla rahat edemezdim daha salas pamuklu seylerle rahat edebilirim diye dusunuyorum yoksa guzeller gule gule giyin
Elbet-birgun-kavusacagiz GizMeh saten geceliklerim normalde bile giyemiyorum yaa ustumde elektirikleniyolar hep yapisiyo popoma falan🤣🤣siz nasil giyosunuz
momsturk GizMeh güle güle kullanın ben de lcw den diz hizasında bir gecelik aldım. 60 liraydı. Bir tane pijama takımı aldım 80 liraydı. Bir de pentinin emzirme atletini aldım sizin bu attığınız suwene benziyor 35 tlydi. Pamuklu çok güzel. İnternette bedeni hiç yoktu. Takımı da güzel
GizMeh Zeynonunannesi60 pamuklu da var kışlık götürcem zaten ama gecelik penye zaten onu giyerim diye düşünüyorum. Yine de her ihtimale karşı pijama takımı da götürcem ama ben satenle rahat ediyorum ya bedeni büyük almıştım bol böyle bir de aralıkta olcak doğum 🤗 DemetF
GizMeh Elbet-birgun-kavusacagiz ya kumaşından mı bilmiyorum ama elektrklenme de yapmıyor üstüme de yapışmıyor hatta yazın sıcaklarda bile askılı şort saten giydim hep penye çok az var genelde saten. Kumaşları tiril tiril böyle bol bol üstümde sallanıyor 😅 Meltem00 yok üşümüyorum valla sıcaklarda da kışında saten giyiyorum hep 🙈 zaten ama bizim ev çok sıcak oluyor iki daire arasında ve sabah akşam güneş alıyor. Geçen sene sadece 1 gafta kalorifer yaktık siz düşünün
GizMeh Deletedmom93284 çok teşekkür ederim 🤗 geçen instagramda da gördüm benim gibi yapmış biri altına suwen penye bu gecelikten üstüne de saten teendyol millanon saten sabahlığı 😃 o beyaz sabahlık takımları inanın 500 lira ve o parayı vermek istemedim 😒 ayrıca onu bir kere giycektim ama bunu günlükte de giyerim
GizMeh Meltem00 hatta geçen kış full askılı ve şortla evde geZdim kalorifer yanmamasına rağmen 😅 uzun pijama kar yağdğnda giymiştim sadece. E hastanede sıcak olur diye düşünüyorum yani
GizMeh momsturk çok teekkür ederim siz de güle güle kullanın ben daha alışverile çıkmadım ben de lcw uğruycam atlet sütyen için 🤗🤗
momsturk GizMeh ben lcw den hamile külotu aldım 2 tane. Tanesi 35 liraydı. Sonra fiyatlara bakınca ikinci gidişimde 3lü paketli külotlar var ya hipster yazıyor. Yüksek bel. Onun xxl bedenini aldım. 3 tanesi 35 lira. Aklınızda bulunsun daha mantıklı geldi bana
MomsZe Çok güzelmiş aldıkların isterseniz burada da var indirime denk geldikçe almamız lazım https://ty.gl/0yqmxnaxx3
mathildaa GizMeh hepsi güzel özellikle sabahlik cpk guzel gule gule kullan. Ben aralıkta dpgum yapicam insallah daha kalın biseyler bulmam lazım bulamıyorum. Cok üşüyen biri olduğum için hep daha kalın ama böyle şık şeyler arıyorum:(
GizMeh mathildaa ben de inşallah aralık 5 gibi yapıcam doğumu canım ama çok üşüyen biri değilim. Tabiki yanıma yine de hırka falan alırım ama hamilelikten mi bilmiyorum acayip böyle içten içten terliyorum ki hayatta öyle terleyen biri değildim akşamları serin oluyor mesela yine terliyorum. Ben yeterli diye düşünüyorum ya zaten bir gün kalcaz hastanede soğuk olmaz yani heralde 🙄
mathildaa GizMeh hamilelikte bende öyle oldum ya. Ter ter ter… ama normalde usudugum için dogumda da öyle olur diye düşündüm açıkçası 😄 o da doğru 1 gece çıkıp kalicaz insallah