Seda_seda 3prensessannesii Bu haftaya kadar belli olmadıysa kızdır kesin çünkü erkek hemen belli olur
Merveee34 3prensessannesii baya ikilemde bir durum 😞 daha küçük hafta resmi varsa atar mısın canım ona tahmin yapayım
3prensessannesii Merveee34 yok canım bi bu var elim de en son gitiğim görünmüyormu burda peki anlıyorumsunuz
3prensessannesii Zynpkvgl-123 gogleden happymom resim yükle diye yaz ilk çıkan tıkla resmi yükse oraya altında kopyala kısmı var sonrada buraya yapıştır ❤️
Kubraozd 3prensessannesii ilk ultrason resmî kese şeklinden benim arkadaşımın tahmini doğru çıkmıştı mesela.İlk keseyi gördüğün ultrason görüntüsü varsa daha iyi olur
3prensessannesii Evrim1906 inşallah canım hayırlısı olsun sağlıklı olsun net bişey anlasam artık içim rahatlicak en azından
Evrim1906 zuleyhaemre kese tam gözükmüyor ama erkek gibi canım nette okudum kendi oğlumda ve bir kaç kişi de tuttu kese yuvarlak olursa kız fasulye gibi olursa erkek oluyormuş
3prensessannesii Kubraozd yok canım varda bişey gorunmuyir sadece yazılar gorunyo bişey anlaşılmaz yani
3prensessannesii Kubraozd https://resimyukle.io/r/5ynr8u4Zp9 Burda 14 falan ama bişey anlaşılmıyor hıc genede bi bakın isterseniz
Evrim1906 3prensessannesii valla bana ilk başta %70 kız dediler son zamanlar tekrardan sordum erkekğe benziyor dediler tekrar kız tekrar erkek falan dediler net olarak doğumda öğrendim
Kubraozd 3prensessannesii aynen kese görünmüyor malesef ☺️İnstagramda bir hemşire cinsiyet tahmini yapıyor tahminleri doğru çıkıyor paylaşım yapıyor öyle denk gelmiştim ama bilmiyorum çok merak ediyorsanız isterseniz ona bi yazın ☺️
3prensessannesii Seda_seda 15 haftaliken pipi bile gösterdi doktor erkek diye 17de kız dedi hangisine inanacagimi şaşırdım
Seymanur0707 3prensessannesii kız bence benimde 2.ci kızımda 16 da pipi gösterdi kordonmuş 18 de netleşti şimdi kızım var .