Hilalmsluu Kardeleen bende aynı şekilde kahveyi çok sevmeme rağmen çay içmeyince başım ağrıyor o yüzden kahveden vazgeçtim 🤦♀️😅
poyrazinannesi3547 HappyMom önceden günde 2 3 fincan kahve nescafe içen ben hamilelikte 1 kere bile içemedim kokusundan hala tiksiniyorum yarın 24 haftalık olcaz doğurunca umarım geçerde içerim kahve ve sigarayıda anında tiksindim içmiyorum hiç
MercimekveAnnesi16 HappyMom valla 31. Haftadan beri Türk kahvesi içemiyorum çayı içerdim bir iki bardak onu da içemiyorum eşim gelirse bir iki bardak bide sabah kahvaltı da bir bardak onun dışında gitmiyor midem bulanıyor çok ama nescafe çok canım istiyor ara ara onu içmeye başladım 8 ay boyunca hiç içmemiştim oysaki
Mikmikbuk HappyMom ben açık 1-2 çay içiyorum. Çok canım çekerse kırk yılın başı full sütlü, 1 çay kaşığından az granür kahve de içiyorum 😊 aslında kahveli süt içiyorum diyebiliriz
tomrisveannesi tugcemma bende hiç içmedim ve bende inanılmaz özledim 🥺 insanlar sürekli eleştiriyor neden içmiyorsun doktor yasaklamamış falan diye.. bebeğim için içmiyorum diyorum abartıyorsun diyorlar sinir oluyorum🤣
rabiamustafa Seymaayyy walla bnde hergün 1 fincan içiyorum kahvaltıdan sonra hep kabızlık sorununa ii gelir dedi doktorum hemde baş ağrısından duramıyoeum içmezsem 1taneden bişy olmaz rahat olabilirsin😉
BelisMelis41 Önceden türk kahvesı deli gibi tüketirdim sigarayla beraber günde 3 kez dahi İçebilirdim ama hamılelıgımı ogrendıkten berı ne sigara içiyorum nede dogru duzgun turk kahvesı. Nadir tüketiyorum artık kahveyi.. 😔
iyeaa Kardeleen ilk çocuğumda da öyleydim canım istemiyor hiç içemiyorum ama doğum yapmıştım hemen çay istemistim😄
Serap_kartal5 tugcemma Türk kahvesi ve çay hamile olduğumu anladığımdan beri içemiyorum kokusu midemi bulandırıyor
Nilll123aa Ben başlarda kahve ve çaydan çok tiksinmiştim şimdilerde ise 6.aydan beri günde 1-2 fincan Türk kahvesi içiyorum çayı hala içemiyorum nedense normalde çok severdim çikolataya asla hayır diyemiyorum her gün yiyorum maalesef
AysenurYumak Suly Bende aynı şekildeydim filtre kahvesiz güne başlayamazdım sütsüz sade içerdim kupa kupa hamile olduğumdan beri hiç içmedim canım da istemiyor başım ağrırdı içmeyince Rabbimin hikmeti.