EsrSvm Umutluanne1 Güzel olmaz mı hiç 🙈 O kadar emek verdin inşallah bu sonuç tüm zorlu günlerin acısını silecek canım eminim ☺️
Umutluanne1 EsrSvm amiiin canım Allahim isteyen bakabilecek herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah 🤲
Umutluanne1 Elbet-birgun-kavusacagiz Valla her 10 dk da bir internetten bakıyorum 😂buna kalp dayanmaz bı an önce çıkması lazım sonucun 😂
Elbet-birgun-kavusacagiz Umutluanne1 ahahah ben hastane kapisinda beklemistimyarim saatte bir o acilden bi danismandan soruyodum🤣🤣🤣
Umutluanne1 Elbet-birgun-kavusacagiz anlamaaaaz dışardan kimse başa gelmeden anlamaz asla . İyi yapmışsın sanki bı daha gitsen tanıyacak mi seni 😂
Umutluanne1 Umutluanne1 @durumomsss @EsrSvm @Cyber @Elbet-birgun-kavusacagiz @Handan04 https://www.hizliresim.com/994gce2 Sanırım hamile değilim 😔
EsraYildiz Hastaneyi arasana bazen sisteme geç işliyorlar inşallah Rabbim kucaginizi boş birakmaz hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder tüm isteyenlere🙂
Umutluanne1 Tgcbbrdmr sanırım bugünde pozitif çıkacak ama doktor onu hesaplamasini bilirim sanırım . Çünkü iğnenin yarısını vurulmustum
EsraYildiz Bende tüp bebekle hamileyim 10.gunde kan verdim pozitif çıktı bugün 12 ise pozitifse net cikicaktir
Umutluanne1 hsqldnbebeqm Malesef öyleymiş canım bekledim bugün kan tahlili günüm bakalım güzel sonuçlar alırım inşallah 🤲
EsraYildiz Umutluanne1 umudunu kaybetme lütfen pozitif düşün bugün yap dediyse doktor 12.gunse biseden etkilenmez pozitifse pozitiftir
hsqldnbebeqm Umutluanne1 inşallah canım inşallah pozitif çıkar 🥰 stres yapmayın ama tahlil öğleden sonra görünüyor genelde sonuçları.