Zeynep30 Hani Bi kan testi var yapılan yurtdışına gönderilen neobona adında yaptıran duyan var mı bu firmayı veya siz nereye yaptırdınız yardımcı olursanız sevinirim.
Hatunnn Zeynep30 kanda gen testi diye geciyor perinatolog yonlendirmesi ile yapiliyor diye biliyorum acibademde yapiiliyor mesela 2500 tl gbi bi ucreti vaardi
Buketali pamuksekerinannesi ben duymuştum onu yapınca aminyo sıvısı aldırmaya gerek yokmuş fiyatı biraz fazla idi ama ben yaptırmadım sadece arkadaşımla gitmiştim öyle duydum
Hatunnn Zeynep30 firma olrak duymadim doktorum ikili test zamani ikili riski olcuyor aileler kesin bilmek istiyorlarsa maliyeti krsiliginda direk bunuda yaptirabilir demisti
Zeynep30 Esilaminel inşallah temiz çıkar sonucunuzz. Benim doktorum hastaneye gittiğimde bunu önerdi. Direk bağlantılı sanırım pazartesi kan alıcaklar. Benim demek istediğim gönderiyorlar değilmi yurtdışına güvenebiliriz böyle firmalara
Esilaminel Zeynep30 benim bahsettigim prena testi bir kac doktor ve hemsireye sordum iyi firma dediler... Bu arada hastagnede yapilinca ekstra para koyuyorlar üstüne direk firmayi ararsaniz evinizden gelip aliyorlar sizden kani ve en az 500TL farkla...
Esilaminel Zeynep30 cok cok tesekkur ederim Amin insallah pazartesi alicam kismetse... Sizinde hayirlisiyla temiz cikar insallah... Saglikla kolaylikla kucagimiza almak nasip olur insallah...
Zeynep30 Esilaminel öyle mi oluyor gerçekten bizde hastaneye gidecektik hiç duymadım böyle birşey ama
Zeynep30 Yabrukus nifty testinin firması başka sanırım. Benim yaotırıcağım nifty değil internete neobona yazarsanız çıkar
Esilaminel Zeynep30 sizin testiniz icin bisey diyemem ama prena testte oyle maalesef firmayi ararsaniz direk soyluyorlar zaten... Benim evden gelip aldilar...