Kader9677 Selam kizlar.Doktora gittim bugun dün kan testim pozitif çıktı ama biraz erken mi gittim doktora gormemesi normal mi Nezaman gitmeliyim? Yok deyince moralim bozuldu… Adetim e daha 1hafta var ben biraz erken ogrendim adet gunum gecince gozukur dimi?
Portima228 Kader9677 Erken gittiğin için olabilir canım benimde Adetim 1 hafta geçtikten sonra gitmiştim Ama kan sonucunda çıkmışdı ama kese gözükmemişdi
Aybiketopal Kader9677 beta değeriniz kaçtı benim doktorum 2 binden önce gözükmez diyerek 2 katına çıkma hesabıyla 10 gün sonra çağırdı ondada vajinal gorebildik
Duy_gu Kader9677 morelini bozana gerek yok ben 4 haftalık ken görmüştüm sen kaç hafta üstelik adet günün de geçmemiş geçmesini bekle ve en azından 5 haftalık falan olsun bebeğin öyle git canım için rahat olsun bişey yokdur korkma kanda çıkmısya tamamdır
Portima228 Kader9677 Valla aynı soruyu bende doktora sormuşdum keseyi göremeyince evet hamilesin demişdi ama sen yine bidaki kontrolünü bekle
Aybiketopal Kader9677 evet ben ilk 97 ile öğrendim 2 gün sonra doktora gittim çok yeni gozukmez diye bakmadı bile zaten o gün tekrar kan verdim 240 di 10 gün sonra gittiğimde kese gördüm 2 hafta sonrasında da kalp atışı için gittim
Elbet-birgun-kavusacagiz Kader9677 beta hcg niz kac cikti Beta 5 binlerdeyken karindan rahatca gorunur. Cok cok cok erken kese icin bu kadar acele etmeyin
blueberyy00 Kader9677 hiç moralini bozma daha seninle aynı adedi bekleyenler belki ogrenmedi bile hamileliğini adet tarihine göre 5 haftanın geçerken felan git görürsün keseyi çok erken daha