Duygucesur Sezeryan olalı 5 gün oldu. Salı günü hastaneden çıkarken su geçirmez bant yapistirdilar dus almadim daha alıcam aldıktan sonrada banti cikarticam bant çikarken acı oluyor mu bilen var mı ? Tekrar üzerini kapadiniz mi yaranın ?
bebissveannesi Duygucesur doktor kontrole çağırmadı mı? Bana bununla duş al bir hafta sonra kontrole geleceksin o zaman ben çıkartıp pansumanını yapacağım dedi ama
Dilek58 Duygucesur doğumdan 24 saat sonra yaptım iki sezryan oldum dr aynıydı hemn duş almamı söyledi bantsız duştan önce çıkarıyordum yani hiç sıkıntı yaşamdm canım yaranın açık hava alması gerekiyormuş çabuk iyileşmesi için 😌
Hamza5353 Duygucesur hayir aci olmuyor. Duş tan sonra ameliyat yerini asla nemli birakmayin iyice kurulayin. Pamuklu yuksel bel ic çamaşırı yada depend kullanin. Cok sicak su olmasin birde duş suyunuz
anneligicokksevmisbiri Duygucesur aslında bandı hastanede çıkarmaları gerekiyordu niye öyle olmuş ki? Duş alırken bant olmayacak ve çok fazla duşta kalma canım yani dikislerin fazla islanmasin diye birde iyice kurulaman Gerek dikislerin ondan sonra da güzelce pansumanini yap mis gibi oldu bitti 😅🥰❤️
Duygucesur bebissveannesi yok canım kendin cikartip dusunu alabilirsin 10.gün icinde de kontrole gel dedi
Dilek58 Duygucesur acımıyor ıslanıyor ya kenarları ama bantla duş yapınca şampuan yakıyor bekliyor ya çıkarana kadar bantsz olunca akıp gidiyor köpük v.s yanma faln olmuyr. Zaten senin 5 gün olmuş iyileşmeye başlamıştır canım
Melikesvm Duygucesur bnada yapısturdılar doğumdan bırgun sonra cıkarken yapıstrdılar 24 saat sonra dus al dedı bn hergun aldım ondan sonra o yapıskan kendılıgınden cıkıo zaten lastık gıbı kopuo
Duygucesur Melikesvm bir sey yapistirmadılar ya sadece sezeryan bandı var üzerinde dus alip cikarticakmisim dustan sonra cikartir batikonlarim kapatmam üzerini tekrar
Esenburhan123 Duygucesur duş alabilirsiniz sıcak duş sütünüzü artırır bantı bir daha koymanıza gerek yok oradan su sabun akıp gidebilir sadece lifle o bölgeyi ovmayın ve duştan sonra güzelce kurulayın enfeksiyon acısan koku akıntı kızarık açısından gözlemleyin