Canselyaren https://resimyukle.io/r/0bHije8wix Doktorumuz net gördüm pipiyi dedi ama resim çekmedi sizce bu pipimi👶🙏🏻
Ada_kacira Canselyaren ben pek anlamam ultrasondan bizede erkek dendi ama eşim videoya aldı bizimkini testislerini görmek yanıltmaz demişti kızlardada hafif çıkıntı olabileceğini söylemişti doktorum gördüde testisleri %90 değişmeyeceğinizde belirtti ama yinede 20. Hafta detaylıyı bekliyorum nolur nolmaz ondan sonra hazırlıklara başlicam bir türlü tatmin olamıyorum ben inşallah değişmez cinsiyetleri ama sizin 17 haftalık büyük ihtimal erkek bizim 14 haftada belirlemişti o yüzden tatmin olamadım 😂🙈
Nur06sena Canselyaren 13 haftalık bebeğin bu kadar net olacağını sanmıyorum. Benimki de erkek ama Bi 20 li haftalarda anca bu kadar net gördük biz. 🤔
KadersizMelek Canselyaren ben 26. Haftamdayım yine de hep şüphe etmiştim ama bugün gördüm bende 😂kız olacak nasipse 🤰🏻🙈 13hafta emin konuşmak için erken biraz, sen detaylıya kadar alış veriş yapma bence,bende de hiç gayrer yok yapmadım henüz 😃
Nur06sena Canselyaren Maşallah maşallah 😊 Merak etmeyin zaman ilerledikçe gösterdikleri tek şey pipileri oluyor. Yüzünü görelim diye meraktan ölüyoruz ama beyefendi hep pipi göstermeyi tercih ediyor. 😁 32.haftada zorla gördük yüzünü. Şimdi 37 haftalık olduk çok şükür ama doğsun ısıracağım ağzını yüzünü ne demekmiş anneye babaya pipi göstermek 😁😆
Canselyaren Momof2child Resim açılıyor bizde pipiyi gördük ama çok hareketli bir bebek dedi dr net foto alamadi