Melistosum Kaçıncı haftada oldunuz ben 22deyim kanamam vs yok çok şükür önlem.amacli veriyorum dedi siz ne zaman kullandınız hanımlar.
evlatkokusu0806 Melistosum 4 5 gün önce şuan da da progestan kullanıyorum tehlikem var ama kanamam yok şükür
Papatya-Kokusu Melistosum kanama alanı görünce verdi ama bu hafa kesecek sanırım yarın kontrolüm var lekelenmelerim bitti 12. Haftaya girmiş olucaz nerdeyse yarın 11+6
blueberyy00 Melistosum hamileliğim öğrendiğimde beri haftada bir vuruluyorum son iki hafta dedi doktor 12 haftadan sonra bırakacak
Bebegim4 Melistosum 5. Haftamdan beri kullanıyorum ilk zamanlar düşük tehlikesi içindi şimdisi ise erken doğum riskim için her hafta bi tane 28+6 yı
Melistosum evlatkokusu0806 ben sabah akşam 200 mg progesteron ve 3 tane iğne olucam prulokton siz kaçıncı haftanizdasinuz
evlatkokusu0806 Melistosum 2 gün hastanede yattım önlem amaçlı kanama olacak mı diye ama yok şükür 1 tane iğne vurdular şuanda da progestan kullanıyorum 14 teyim rabbim korusun
Melistosum Papatya-Kokusu yan etki yaptımi yani doktoruma neden vuruluyorum dedim rahimi sikilastirmak için dedi neden durumum çok mu kötü dedim önlem almak için dedi ama ne bileyim bişey olacak diye korkuyorum
Melistosum blueberyy00 benmde 1. Düşük oldu ama kendiliğinden dusmedi ilaçlı düşük yani bebek 6bhaftalikken yaşamadı doktorda düşüRmemiz lazim dedi suni sancı ile ilaçla düşürdüler buda dusukken saliyor mu acaba kendiliğinden düşmedi
blueberyy00 Melistosum yani sayiliyor benimkisi de sadece biri kendiliğinden düştü 3 tanesi kürtaj oldu aynı sey bence