kedivebebekannesi5555 Vallahi 14+ 2 deyiz. Bugün doktora gittik içimden bir ses hep oğlan diyordu 😅 Doktorla baktık doktor demeden ben gördüm pipiyi 😅😅 çok heyecanlı bir süreç 😊 sadece mutluluğumu paylaşmak istedim 😊 Hep kız annesi olurum diyodum ama nasip işte 😅
evlatkokusu0806 kedivebebekannesi5555 hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah bende 14 3 teyim 15 te kontrolüm var bakalım gösterecek mi bebem ben hep arkası dönük görüyorum göremedim bir türlü 😄
blueberyy00 kedivebebekannesi5555 ay hayırlı olsun bende hep oğlan annesi olacakmış gibi geliyor ama kız hissediyorum bebeğimi 10+4 uz inşallah zaman hemen geçerse bizde öğreniriz 🤭
B-Y94 kedivebebekannesi5555 Rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin çok mutlu oldum kuzum 😊😊 aynı şeyi bende hissediyorum oğlan diye ama bu ara kararsızım nasip sağlıklı olsun da 😊
minikkusummm kedivebebekannesi5555 hayirli olsun saglikla gelsin insallah 😊 ben hep kiz hissediyordum ama benimde oglum olucak. Bugün 24+3 haftalik olduk, her kontrolde pipisini gösteriyor bize 🤣🤣
minikkusummm evlatkokusu0806 valla belli olmaz 😅 ama ben 16 haftalikken ögrenmistim. Sizde birdahaki kontrolde görürsünüz insallah 😊
busra1997alpaslan2021 kedivebebekannesi5555 ay bende 12 de öğrendim açmış bacakalri ben geliyorum ulennnnn diyor ahahahahahaha 😀 33.2 olduk
kedivebebekannesi5555 seydahafsa 11 haftalıkken gitmiştim doktor 3 hafta sonra cinsiyeti görürüz demişti öyle de olduu
Teusa Hayırlı olsun ben de yaklaşık 1.5 ay once öğrendim oğlumun olacağını. Erkek annesi tipi var sende diyorlardı haklilarmis