bsra46 yesQ teşekkür ederim dün koldan yaptik bugün karından yarın da bacaktan yapayım ozaman. Doğru aslında iğne acıtmıyor girdirirken içindeki acıtıyor.
bsra46 Meless banada filyasyon ekibi hiç birşey demedi. Kadın doğum doktoru iğne kullanmamı söyledi ve yazdı
Meless bsra46 aynı şekilde bana filyasyon ekibi bebeği alacaz dedi. 33.haftamdaydım. Beni sinir ettiler. Kadın doğum doktorum motive etti. Pek umurlarında değiliz devlettekilerin. Ben covidli ateşli şekilde şehir hastanesinde 3 saat doktorun gelip bana bakmasını bekledim. Acilde olmamıza rağmen.
Meless Cidella ben 33.haftamda yakalandığım için doktor iğne kullanalım daha doğru olur dedi. Siz erken haftalardaysanız o yüzden asprin önermiş olabilir
Cidella Meless Evet 19.haftamdaydim yarın 21e gireceğiz. Çok geçmiş olsun. İnşallah uğramasın bir daha bize
begonvilko Canım her türlü yakıyor yaaa çok fena. Ama ben bölgeyi değiştirip vuruyorum sürekli. Birer hafta arayla göbek, kol, bacak şeklinde. En azından morarmalar geçiyor biraz.
bsra46 Meless bebeği alıcaz derken sezeryanla doğum mu yaptıracaklardı. Tövbe. Bana kadın doğum doktorum sakin ol sancin da olabilir bu hastalıktan dolayıdır bol bol yürü karantina da olduğun odada bile dedi. Bende hareket etmeye çalışıyorum sürekli
Dilose Happy-41 sağlık ocağına gidiyorum valla canım ben kendim yapamıyorum canım biraz tatlıdır dayanamıyorum
Meless bsra46 aynen öyle canım bizde eşimle birbirimize baktık ben ağlamaya başladım hastane çantam bile hazır değildi nasıl hazırladım o halimle hatırlamıyorum bile… Kadın doğum doktorum öyle bir şey yapamazlar sakin ol kendine güzel bak eğer durumun çok kötüleşirse bundan söz edebiliriz ama şimdilik böyle bir durum yok dedi. Çok şükür atlattık bebeğimde de bir sıkıntı yok… Sizde bol bol su için kendinize güzel bakın geçiyor rabbim bebekleri koruyor 🙏
bsra46 Meless yazdiklariniz moral oldu inşallah geçecek dikkat ediyorum rabbim korusun tüm evlâtları da anneleri de kimseyi annesiz koymasın
bsra46 Dilose ben gitsem yapmazlar kesin covid olduğum için komşunun doktor kızımı çağırdık o bile gelmedi risk alamam dedi :(
Happy-41 Dilose bende öyleyim kendim yapamıyorum, koldan yapıyorum ben yazınca sz kendiniz koldan yapıyorsunuz, sandım göbek bacak olayı çok zor em iyisi kol bencede
Dilose bsra46 sen kendin de yapabilirsin canım göbek deliğin 4 parmak gerisine yapabilirsin bir iki damla fışkırt ilacı sonra batır yavaş yvaş bırak
Isimsiz66 bsra46 8 aylik hamileyin 8 aydir yapıyorum acisi sizii oluyor illaki bacagimdan yaoiyorum bacagin ust kismindan daha kolay oluyor yinede sen bilirsin
Isimsiz66 bsra46 diz kapagindan ve kasik tarafinden 3 4 parmak iceriye tam bacagin ustune karnindan ve kolunda daha kolay oluyor inan