Melos1 Merhaba arkdslar erken doğum riskim varmıs bana progestan 200 mg 30 yumusak kapsül olan ilaçdan verdi ağız yoluylamı yoksa vajinal yollamı alıcam kullananlar yardımcı olabilir mi?
Melek1478 Melos1 bende kullandim ilaci. Doktorum vajinal dedi eczaci agiz dedi emin misiniz agir bir ilac diye sordugumda o zaman doktorunuzun dedigi sekilde alin dedi. Agizdan alindiginda yan etkileri fazla oluyormus. Siz en iyisi bir daha doktorunuza danisin
Tugbaa2937 Melos1 bende kullandım. Vajina yolu ile kullandım. Ağızdan da alınıyor ama en etkili vajina yolu ile insaAllah geçer. Allah şifa versin
Merianes Bu ilac 2 turlude kullaniliyor. Ama bence doktoruna sormalisin. O ilaci sonucta yazdi ve senin durumunu biliyor. Riske atma.
Melos1 Merianes yanlısmı duydum bilmiyorum vajinal yolla dedi ama kağıtta ağız yoluyla yazıyor asistana sordum umarım kısa sürede cevap verir
Melos1 Melek1478 evet sordum bakalım cevap bekliyorum uyku hali felan yapıyormus ağır bi ilaçmıs zaten
Tugbaa2937 Melos1 Biz 2 arkadaş aynı haftada yaşadık. İkimizde aynı şekilde kullandık. Evet gördüm. Ama senin kendini yormaman uzanıp dinlenmen gerekiyor. Melos1
Melos1 Tugbaa2937 Tugbaa2937 vajinal yolla alıcakmışım. Siz ne kadar kullandınız? Ben 26 haftadaym suanda