Deletedmom15257 Aleynaarslan benimde oyleydi cnm.sonra kahvekirmixi karışık oldu hatta doğuma kadar sarı sümüksü geliyordi
Aleynaarslan BegmkbraKansiz ben 5 dakikaya düşene kadar bekleyemem çünkü hastaneye 40 dakikada gidiyorum 🙈
BegmkbraKansiz Aleynaarslan bizimde 30 dakika sürüyor hatta doktorum başka ildeki hastanede nöbetçiydi sevkim 1 saat uzaklığa oldu 😃😃
Deletedmom15257 Aleynaarslan cnm benim.erlen doğum oldu benimki nisan geldi hemen ardında suyum geldi ö gün bile zor durdurdular bebegi
Aleynaarslan Deletedmom15257 anladım lüzum banada erken Doğum olabilir dediler ondan nişan mo diye sordum 😊
Deletedmom15257 Aleynaarslan inşallah degil dir cnm tam.zamaninda gelir allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Snur94 Aleynaarslan çok endişelenme canım ya benim öğlen 12 de geldi bu saate kadar bişey olmadı merak ediyorum sadece de
Akbulut BegmkbraKansiz nişanınız nasıl geldi tek seferde mi yoksa ara ara mı Perşembe çatı muayenesi oldum da drum sonrasında kanama olabilir endişelenme dedi dün wc gittiğimde üç kere ve bu sabah kahverengi yoğun bir akıntıdan fazlası geldi de anlayamadım nişan mı çatıdan mı oldu 🧐
BegmkbraKansiz Akbulut ara ara geldi canım bir ay öncesinde geldi ebe belki sancılanırsın dedi hatta çatı muayenesinde bir ay bekledim sonra günüme 3 gün vardı Perşembe muayene etti o günde nişanlandım Cumartesi akşamında nişanlandım o gece sancılanıp gittim zaten