Reffikaa Kızlar 8+ 1 haftadayız ama mide yanması öldürdü beni , kusmaktan artık kan geliyor çok fazla… aranızda bu şikayeti yaşan var mı . Doktorum ülser olabilir diyor .
Betfer Reffikaa bende de başta oluyordu çok kusmaktan sanırım . Sonra düzeldi eğer devam ederse gösterin cnm
Mom62266 Reffikaa ben de çok yaşadım 4 aydan sonra bitti aşırı kusmaktan tahriş olmustu artık göğüs aram boğazım yanıyordu
1suranur1anne Reffikaa bendede oldu o kadar iştahsızdım ki doktor midede bişey olmayınca bogazın tahriş olmuş dedi mide bulantısı için ilaç verdi
Reffikaa Mom62266 aynı şekilde benim de ben bir de kan sulandırıcı iğne yapıyorum doktorum olmazsa bırak dedi bırakırsam düşük yapma oranım çok yüksek çünkü iki tane düşük var . Ama bu da Böyle normal değil dedi yani aklım bi hayli karıştı . Genel cerrahiye gitmem gerek galiba
Mom62266 Reffikaa bilmiyorum sen git gene. Ben sorduğum da 3 ayrı doktora sordum hepsi olur dedi benim aşırı derece kusmam vardı geçti sen de için rahat etsin diye git bir şey yoktur zaten kusmaktan çok zedeleniyor
Cemresra Benimde kan geliyordu ama ben artık kusmaktan bagazımın yırtıldıgını dusunmustum cunku hıc bırsey yemeyip sadece ogurunce insan bogazı da tahrıs oluyor
Reffikaa Cemresra yani benim de boğaz tahrişi olabilir diyorum çünkü sesim felan da böyle boğaz ağrısı çekiyormuşum gibi oldu
Reffikaa Ccgdm benim ki öyle az değil baya geliyor . Doktorum çay kaşığı kadar felan mı dedi yok dedim baya geliyor .
Syd19-34 Reffikaa Bnde sizin gibi istiğfar ettikten sonra en son baya kan geliyor. Acaba siz nasl oldunuz merak ettim