Cemresra 24+3 deyim detaylı ultrason a girmedim giremedim daha dogrusu randevu alamadım belli bı hafta varmı girmek ıcın randevum haftaya ozamn 25 hafta olacak girebilir miyim girmesem sorun olur mu?
Tgb91 Cemresra ben 24. Haftamda girdim hiç bir sorun yaşamadım hatta doktor 26 ya kadar bakılıyor dedi etraf hep geç kaldın dedi boşu boşuna kendimi yedim doktorun en doğrusunu der :)
ZZeynepP1903 Doktora sordugumda 20 ila 24 arası yapıldıgını söylemişti zaten nettende bakarsan canım öyle yazıyor geçmiş oluyor ama yıne sor ıstersen
Cemresra ZZeynepP1903 peki gırılmezse sorun olur mu kucuk bir ılcede oturuyorum 1 tane doktor var sıra bulamadım ilde de oyle 1 hastane var onda da sıra bulamadım gunum gectı 20. Hafta da gittim en son ondada bırsey demedi doktor
ZZeynepP1903 Cemresra yani girmeyende cok varmıs ama ben girmeyi tercıh edenlerdenim ekımın basında girecegim bende kısmetse. Genelde bebegin herseyının incelendigi en ufak detaya kadar bakıldıgı bi ultrason oluyomus bi sıkıntı falan gözükürse onda belli oluyormus o yüzden öneriliyor.
Cemresra ZZeynepP1903 bende cok istedim ama bu randevuya bile 10 gun ugrastım 2. Gebelıgım ilkinde gırmıstım ama aradan cok uzun zaman gecınce acıkcası ilk dogum gibi oldu pek bise hatırlamıyorum hangi haftada ne olacaktı gıbı