Perilisa Kızlar bugün 12+2 de doktora gittim %80 üstü erkek dedi 14. Haftada daha net belli olur dedi sizde de böyle söyleyip sonra cinsiyeti değişen oldu mu kızlar 😬 gönlümden hep kız geçiyordu 😬😬
Bedihauslu Perilisa bana 18 haftaya kadar hep kız dediler %90 20 haftada detaylı ultrasyonda erkek dediler
Serap_kartal5 @Perilisa# Perilisa 16 haftam dün öğrendim %100 erkek dedi doktor diğer ay ayrıntılıya gireceğim fakat doktor kesin dedi 🤷♀️
limonluukekk Perilisa bende ayni durumdayim hep kiz umut etmistim. erkek gibi duruyor dedi banada insallah dudaklari falandir yada kordondur diyorum. doktor her gun goruyor bide alisiktir kendimi kandirmiyim diyorum. 14. haftadayz
Canselyaren Perilisa Bnde şuan tam 13 haftalik hamileyim iki farklı doktorda yüzde 85 erkek dedileri bklm ne olacak
Sifa_46 13 haftamda erkek gibi dedi 17 haftamda kız dedi 24 haftamda yine kız dedi 16 haftadan önce kesin olmuyor genelde
limonluukekk Perilisa benim oglum var bide kizi tadayim istemistimm😄 %80 erkek denilip 15. haftada kiz denilen bile varmis baksana umudumuzu kaybetmeyelim
Lenamiran Perilisa 12 .haftamda kız dediler ve 23 haftamda yine kız dediler 23+3 de detaylı ultrasonda yine kız dediler minnak bir kızçemm olacakmış 🥰🥰🥰
Papatya-Kokusu Bedihauslu devlet miydi kuzum farklı doktorlar bakıyor ya her muayenede özeldemiysin yoksa
2erkekannesiii Perilisa bana 13 haftada kız dedi 4 Ekim de kontrolüm var bakalım doğru mu yoksa değişecek mi
Samiye Perilisa bir oğlum var 3 yaşında bide kız tadalim istedik 12+1 Dr yüzde 80 erkek dedi ama 16 da netleşir dedi bacak arasını bende gördüm hayırlısı olsun inşallah ama bende kordondur inşallah demiyor değilim hani :))
pamugunannesi2 Perilisa canım bana 15 haftaya kadar hep erkek dedi sonra kız dedi detaylıda da kesin kız dedi doktor
Perilisa pamugunannesi2 peki ilk erkek dediğinde kesin gibi mi konuştu canım bana %80 dedi ama kesin gibide konuştu başka doktora gittim o da erkeğe benziyor ama çok erken daha klitoris olabilir dedi