Deryakaratas1378 Herkese merhaba,38 haftalık hamileyim normal doğum istiyorum Allahın izniyle bunun için bnm yapacağım şeyler neler.
Zu_leyha Deryakaratas1378 kesinlikle yürüyüş ama hemem doğurayim istiyorsan az kendini yor iş yap sonra sancilarin baslar hop hastaneye😂görümcem öyle derdi kendisi öyle çözum bulmuş
Aylinak1n Deryakaratas1378 doktorumun listesini paylaşıyorum Haftada en az 2 defa ilişki fazlası size kalmış Günde 5 adet hurma 1 ya da 2 bardak adaçayı Sabah 45 akşam 45 dk yürüyüş Perine masajı Doğum egzersizleri, squat. Göğsünün ucuna ve çevresine dairesel hareketlerle yağ sürerek memeleri uyarmak
SenaHifa Deryakaratas1378 ben bolca temizlik yaptım hurma yedim yürüyüş yaptım pilates topuyla egzersiz yaptım ve bence asıl etki eden gün aşırı ilişki oldu 1-2 haftaya doğum yaptım
Aysel0707 Zu_leyha ya bısey dıyecem ıclı kofte yaptım ıkı saat ayakta kaldım sırtım fena bısey olmaz dımı suan uzandım
Aylinak1n Deryakaratas1378 valla ben şu etli olanlar var ya medine hurması tarzı büyük olanlar ondan yiyorum küçükleri sevmediğimden ama doktorum bi çeşit bildirmedi 🙃
Deryakaratas1378 SenaHifa ilişki işe yarıyor dıyorlar ama ben vicdan yapıyorum birsey olur bebeğime dıye endişe edıyorum
Deryakaratas1378 Aylinak1n anladım bnde deneyeyim işe yarar umarım normal doğum istiyorum lakin korkuyorum
Demetslt Deryakaratas1378 hiçbişey yapmadım (ev işleri temizlik hariç)40+2 de bi anda sanci başladı 4 saatte doğum yaptim 😃 bide doğuracağım gün agda yapmıştım.
SenaHifa Deryakaratas1378 hayır bebek çok daha ilerde oraya erişmesi imkansız isteseniz de zarar veremezsiniz 😊
Zu_leyha Aysel0707 2saatten nolcak kiz ben 5saat falan hiç oturmadigim oluyo yorulmaktan kastim son haftalarda baya yorucu işler yapildiği zaman samcilar baslayabiliyomus