Hilalim Bu ilacı kullanan varmı arkadaşlar 34haftaligim verdi doktor sabah akşam bir tane fakat ishal yaptı acaba kullanipta böle olan varmi
Melek0174 Hilalim bende kullanıyorum ferrumu kan ilaçını ama sabah aç karnına yutuyorum günde 1 kere en az 1 saat geçtikten sonra kahvaltımı yapıyorum bende yan etkisi dişlerimin altında siyahlaşma yaptı malesef
Edanue Hilalim Bana doktorum 4 aylıkken verdi beni zehirledi o gün 9 saat uyuduum gündüz kalkamadım yemeğe bile komaya girdim sonra hemen acile gittik serum taktılar ilacı bıraktım doktoruda değiştirdim
Minekorkmaz Ben bi sabah bi akşam kullanıyorum ilk içmeye basladıgımda bende ishal olmuştum sonra bünye alıştı
Hilalim Minekorkmaz halsizlik yaptı ağzımın tadı değişti bir tuhaf oldu ve dünde ishal oldum ama sürekli wf ye çıkmadım bir kere oldu başkada olmadı
Hilaldemirrr Hilalim ilk kullanmaya başladığım da afedersin ama resmen altıma sıçtım 😁 gaz sandım ufak ikindim megersem su gibi ishal olmusum 2 gün sonra geçti bağırsaklarda yan etki yapıyormuş sonradan da kabız yapıyor biraz
Hilalim Hilaldemirrr aynı şekil bn oldum dün ve WC de şiddeti karın ağrısı çektim sandım ki doğum yapacam bugün sabah içmedim birsye yok akşam üstü içtim yine yaptı işhal