BurcuGorkem Ekim sonu ,kasım başı doğum yapıcam kızlar koydugum takımların içine kısa kol zıbınmı uzun kol zıbınmı koymalıyım , hem uzun kol zıbın hem uzun kol tulum yada kıyafetle terlermi , kısa koyarsam üşür mü ilk bebeğim kafam çok karıştı
Cicek10 BurcuGorkem ikisini de koy ama ilk günlerde bebekler çok üşüyor malum havalar da soğudu kısa kol olsa bile üstüne uzun kollu giydirirsiniz ve yenidoğan kıyafeti en az 4 takım olsun çünkü yenidoğan olsa bile büyük geliyor tabi benim bebeğim de normalden biraz küçüktü ama 4 kilo oldu şimdi bile Yenidoğanlar ancak oluyor
kirpapatyasiii BurcuGorkem bulunduğunuz Yer çok aşırı soğuk değilse uzun kolluya gerek yok oğlumu şubat ayında doğum yaptım kısa kollu kullandım hatta kısa bir zaman sonra atlete geçtik evler de sıcak oluyor zaten
Zu_leyha BurcuGorkem ben sifirkol zibin koydum😂 ekim sonu doğumum ya hastaneler kişin bile öyle çok soguk olmuyor ki hem bebegi battaniyeye sarariz çok kalin giydirmeye gerek yok bence
Babyrich BurcuGorkem kısa kol zıbın yeterli olacaktır bende ilk oğlumu ekimde doğurdum hastanedede evdede kısa kol zıbın giydirdim ama altına 2 kat giydiriyordum ilk zaman pantolonu
sacmalamakizim BurcuGorkem 28 günlük bebeğim var Ağustos doğdu daha 0 kol giydirmedim giydirsemde üstüne uzun kollu giydirdim boşuna almışım diyorum deneyimlemis biri olarak.