_Annesi_fero75 Oskapar kullanan var mı arkadaşlar.5 Hafta6 gün kalp atımını dinledik bugün 107 riskli dedi doktor, endişeliyim
marbling10 _Annesi_fero75 107 riskli dedi doktor bu ne demek biraz açar mısınız? OKSAPAR kullanıyorum ama sorunuzu anlarsam yardımcı olabilirim.
AhahHbzhz _Annesi_fero75 5 hastalıktan bu yana kullanıyorum daha önce dusugum var kan pirtilasmasi riski için kullanıyorum şuan 35+2 yim doktor sanırım gebeligi tehlikeli gördü o yüzden verdi sizede doğru anladıysam
_Annesi_fero75 Stresten yanlış yazmışım kusura bakmayın. Bebeğin kalp atışına riskki dedi. Dk da 107 imiş. Bana her gün oskapar kulanmamı önerdi. Bu durumu yaşayan var mı, oskaparın yan etkisi var mı
gldn065807 _Annesi_fero75 yan etkisi yok bebegine faydası var kan akışını normale donderiyo korkma doktorun ne verdiyse kullan
sedanursahin _Annesi_fero75 gebeliğimin 16. haftasından itibaren kullanıyorum hiç bir yan etkisini görmedim koldan uyguluyorum ben
Evrim1906 _Annesi_fero75 doğumdan sonra vermişti doktor evde kendimiz yapmıştık gebelikte neden kullanılıyor bilmiyorum
gldn065807 Evrim1906 kan pıhtılaşma si için kullanılıyor canım benim iki kaybım var ve bazı hastalıklarım var kan pıhtılaşma si yaptığı için gebeliğim başından itibaren kullanıyorum hem hapını hem iğnesini şükür herhangi bir yan etkisini görmedim
nlycltk Adalina09 ikisini aynı zaman mı kullanıyorsunuz yoksa birini sabah birini akşam mı kullanıyorsunuz
_Annesi_fero75 İçimi rahatlattınız teşekkür ederim.Bugün ilk oskapar iğnesini yaptım kendime ve bayıldım resmen. Ter boşalması oldu başım masaya düştü 10 dk sonra kendime geldim. Bu normal mi sizce yaşayan var mı böyle bir durum ?Corasprn ve progestanda kullnıyorum.
gldn065807 _Annesi_fero75 kendin yapamıyorsan zorlama esin yapsın bence sen korkmussun yaparken ilk aldığımda ben yapamadım kendime ki hala eşim yapuyo saolsun koldan yapıyorum ben
blueberyy00 _Annesi_fero75 Muhtemelen fazla heyecan panik yapmissiniz iğnenin öyle yan etkileri yok çünkü bende kullanıyorum kullanan birsuru annemiz var bebeğimiz için faydalı birsey
nlycltk gldn065807 öle mi ben sabah coraspirin akşam iğne yapıyorum aman dün malesed ilk defa iğne yapmayı unuttum 🤔 sabah coraspirini içtim aklıma geldi iğne vurmadığım sonra 1 saat sonra vurdum artık iğneyi gündüze çevircem o yüzden sordum da
nlycltk Adalina09 anladım sağol bende akşam iğne sabah hapı kullanıyordum dün iğneyi yapmayı unutmuşum sabah hapı içtikten sonra aklıma geldi hemen iğneyi vurdum da arasında 1 saat anca oldu o yüzden sordum 😊