Annesirin Canlı yayın konuğumuz; Perinatoloji (Riskli Gebelik) Uzmanı Doçent Doktor Ali Ekiz ile Covid-19 Aşısı ile ilgili tüm merak edilenleri konuştuk. 🥳🥰👇🏻
Annesirin bhbebikannesi Ben canlı yayın moderatörüyüm. Konuyla ilgili diğer moderatörler bilgi vereceklerdir. @Cicilibicili
Cicilibicili bhbebikannesi annemiz moderasyon etiketiyle post açıp etiketler misiniz beni hemen ilgilenelim 🌸
Cicilibicili Kardeleen @oykumoms moderasyon etiketiyle post açıp etiketleyin annemiz yardımcı olalım 🌸
Nilizze Annesirin 5.günüm covidde öksürükten ölüyorum nolur yardm edin ciğere indiyse ne yapmalı hiçbişey etki etmio geccek mi bu
Merryyhppy Iyi günler 6 aylık hamileyim aşı vurulup bir sorun yaşamayan birileri varmı acaba bir kaç sorum olucak çalıştığım iş yeri kalabalık riskli bir ortam görüşleriniz benim için önemli kendi doktorum asiyi önermiyorum doğumdan sonra bulunabilirsin dedi
harikaanne Merryyhppy ben vuruldum şu an 23. Haftadayım 2 doz biontech vuruldum kendi doktorum hemen olmamı önerdi 👍🏻 çok şükür bi sıkıntı olmadı
Busra624 Merryyhppy Merhabalar bende 6 aylık hamileyim bugün gittim aşımı oldum kol ağrısı dışında şimdilik bı sorunum yok çok şükür 🤲 bı arkadaşım hamile ve covid oldu çok ağır geçiriyor hamileler de aşi olsun diye her gün haberlerde doktorlar çağrı yapıyor bı bildikleri vardır elbet inşallah hepimize şifa olsn Rabbim bebeklerimizi korusun
Makbule01 Merryyhppy Benim doktorum da onermedi alerjim yüksek ciktigi için doğum dan sonra yaptıracağım
MehtapMdn Merryyhppy merhaba, 12 haftalıkken kovid aşımı oldum. 2 günlük kol ağrısı dışında bir sorun olmadı. Kovidi nasıl geçireceğimizi bilemeyiz, en mantıklısı aşı olup kendimizi ve bebeğimizi korumak 🙏🏻