Sevginur Merhaba anneler ve anne adayları size meleğime kavuşma hikaye mi anlatıcam biraz uzun olacak ama bir yerden başlamam gerekiyor 39 haftada piskolojim iyice bozulmuştu gören daha doğum yapmadınmı diye artık çok kötüydük kafama çok takmıştım neden meleğim gelmiyor diye 40+4 olduk gece saat 11 de hafiften sancım başladı düzenli gelip gidiyordu erkendir diye gitmedim hastaneye sabah 7 ye kadar sancımı evde çektim artık sıklaşınca ve ağrılarım artınca hastaneye geldim doktor 3 santimlik açıklık var dedi yatış verdi saat 11 e kadar daha açılma olmazsa suni sancı bağlarız dedi bende her sancı geldikçe çömelip ıkınıyordum doktor 2 saat sonra yine muane etti ve çok güzel ilerliyor suni sancı takmayalım dedi 1 saat daha çektim sonra bende kanama başladı hiç durmuyordu doktora söyledim muane etti ve doğuma hazır olduğunu söyledi sonra iki üç ıkınmada meleğim doğdu ama nefes alamıyordu çünkü plesanta içerde parçalanmış ve bebeğim çok fazla kan yutmuştu hemen midesini yıkadılar ve doktor muane etti bişeyinin olmadığını söyledi ve bizi servise çıkardılar kızım hiç süt içmiyordu iki yudum içip ağlamaya başladı artık ağlaya ağlaya sesi kısıldı 😟 hemşire gazından dolayı olduğunu söyledi ve bizi ertesi gün taburcu ettiler eve geldik meleğim hala ağlaması devam ediyordu 1 gece kaldık sonraki gün rengi dönmeye başladı süt içmediği için hemen akşam hastaneye tekrar getirdik doktor çok fazla susuz kalmış dedi ve yoğunbakımda kalacağını söyledi hemen yatırdılar beni yanına almadılar bende süt sağdım bırakıp eve geldim gece 3 te o gece nasıl geçti hiç bilmiyorum sabah hemen hastaneye tekrar geldim doktor bebeğin solunumda sıkıntı olduğunu söyledi ve kuvezde kalması gerektiğini söyledi pazar gecesi hastaneye yatırdık ben her gün günde 3 kere süt sağıp bıraktım ağlaya ağlaya ama kızımın hastalığından değil ağlamam sadece ondan ayrı olduğum içindi üzülmem ve dün gece aradılar gel iyi oldu servise çıkardık diye hemen geldim ve şimdi hastanedeyiz doktor pazartesi taburcu olabileceğimizi söyledi bu günlere nasıl geldim hala bilmiyorum çok şükür rabbime şimdi yanındayım rabbim tüm annelerin kucağını boş bırakmasın hasta olan bebeklerimize rabbim şafi ismiyle şifa versin aminnn hakkınız helal edin dua etmeyi de unutmayın bu kardeşinize
tomurcukannesi Sevginur çok geçmiş olsun rabbim bidaha yaşatmasın. Bişeyi merak ettim plesentanın parçalanmasıyla ilgili bi sebep bulabildimi doktor? Neden parçalanırki acaba
Asrinbaby Canımm Allah uzun ömürler nasip etsin yavruna kavuşmuşsun bak. Bundan sonra hep seninle insallah 🙏
Sevginur tomurcukannesi bilmiyorum bana da bi bilgi vermediler ki bende doğum yaptıktan sonra canım çok ağrıdığı için açıkçası soramadım