honeyland Kızlar 32+2 yim enfeksiyondan şüphelendiğim için idrar kültürü verdim biraz önce ama kutuya tuvaletimi yaparken akıntımda gelmiş kutunun içinde gördüm o akıntı bir sorun olur mu ya 🥺 bilen biri beni aydınlatabilir mi ?
Dilekcnkn honeyland Yani sanmıyorum canım ama benim doktorum idrar tahlili vermeden önce bana hep peçete ile ilk önce sil sonra biraz yap ondan sonra kutuya doldur diyordu . Ama akıntı istemsizce gelen birşey o yüzden ben sorun olcağını sanmıyorum.
Totomoto honeyland kuzum zaten akıntı farkediyo idrarda İdrar biraz beklediği icin minik öze cubuğuyla idrarından sadece 1 damlacık alıyorum Akıntı ile alakası yok İsterse et parcası düşsün ☺️
honeyland Dilekcnkn banada böyle ıslak mendil gibi birşey verdi onunla sildim üstelik ama aksilik geldi bir anda birde bakayım ki kutunun içine var 🤦🏽♀️ Teşekkür ederim canım biraz rahatladım inşallah etkisi olmaz akıntının sonuca
honeyland Totomoto canım ya çok sağol valla moralim bozuldu akıntı görünce kutunun içinde ☺️Çok sağol valla