Zuleyha_busra1 Kizlar bu bulantilar beni cok zorluyor sabahlari benimle ayni durumda olan var mi bu arada 4 haftalik hamileyim 🤲🥰
Karaaslan Zuleyha_busra1 sorma canim sabah ve gece aci icindeyim. Doktor prilam verdi ama faydasi cok yok bence tabi bunyedennbunyeye degisir
Susambebis Zuleyha_busra1 12. Haftaya geldim 5haftadan beri sürekli bulamtı ve istifra ile uğrastım defalarca kez serum aldım ama son 1haftadır düzene girdi bi saba bi akiam gerisi çok iyi geçiyor🧿😀
Abcd05__ Karaaslan bende cok bulanti yaşadım şu bile içemiyordum serum takılıyordu surekli doktor prilam verdi akşamları iki tane yatarken içiyordum 28 haftalık.oldum ilac dozunu 1 e düşürdük halen akşamları içiyorum
Umut_Umay Ya kızlar bende 6 haftalık hamileyim ama hiç mide bulantısı yok 1 kez olsun olmadi normal mi
Aslylmz Umut_Umay benim 8. Haftada baslamıstı cok kusmalarım oldu 3 hafta falan sonra düzeldi biraz daha 15. Haftadayım nadiren oluyor oldugunda arada prilam kullanıyorum
ozgese-s 16 haftalık olduk hala bulantılarım geçmedi yemek yiyemiyorum 😔 inşallah senin biran önce geçer canım
ozgese-s Bünye farklı tabi ama bana biri önermişti salatalık ye bulantı olunca diye bana iyi geldi biraz deneyin isterseniz belki sizde de işe yarar 😊