Aslihan2 Pirayeada Ben hic ama hic yiyemiyorum yumurta hamile kalmadan önce cok yerdim hamile kaldıktan sonra iğrendim ağzıma süremiyorum 😒 ama çiğ az pismis kesinlikle yenmemeli diye biliyorm
Belacivciv Pirayeada Ben de hep kayısı yerdim hamilelikten önce ama maalesef hamileyken tam pişmiş olması gerekiyor. Yiyemiyorsanız zorlamayın omlet vs de yapabilirsiniz iyice pişirip
Denizmila21 Pirayeada tam pişmiş yiyorum her gün 1 adet . Normalde rafadan yerdim ama hamile kalınca enfeksiyon riskine karşı tam pişmiş yememiz gerekiyor
melegim_ve_ben Pirayeada Hamile kaldıktan sonra cok sevmeme rağmen hiç kayısı kıvamında yemedim.Hep çok pişmiş yiyorum. Önerilmiyor az pişmiş yumurta.
Gizemin-minnakI @Pirayeada ama kayısı kıvamında yememen lazım. Et tavuk yumurta iyi pişmiş olmak zorunda . Geçen yanlışlıkla kayısı kıvamında haşlamışım. Yemedim .
Pirayeada 2 3 güne bir yiyorum yumurtayla aram yok ama çok pişmiş midemi bulandırıyor. En iyisi hiç yemeyim
Frog39 Pirayeada hayır yaşamadım hiç hatta kayısı kıvamı yapıp içine ceviz ayıklayıp ekliyorum ekmek yerine hem lezzetli oluyor hem ikisinin de vitaminini almış oluyorum