Mery94 evlatkokusu0806 12 haftalik 85 kiloyum kilolu hamile kaldim allah yardimcimiz olsun ama en önemlisi saglikli olsun bebeklerimiz hayirlisiyla alalim kucagmza sonra insallah veririz
Aleybcksz evlatkokusu0806 32+1 96 kiloyum ama 175 boyum var kilom belli olmuyo fazlada kilo almadım gebeliğimde bebeğim baya tombiş 2194kg 🤭😊😊😊
evlatkokusu0806 Ozzseda ekmek VS yemiyor musun nasıl besleniyorsun ben bebeğim zayıf olur diye yemek istiyorum
Ozzseda evlatkokusu0806 ben ekmek sadece kahvaltı da tüketirim ama hep böyleydim pek sevmem ekmek. Genelde yemekleri sebze yerim et yiyemiyorım canım ama gayet de sağlıklı bebeğim . Haftasına göre iyi gidiyormuş
Papatya-Kokusu evlatkokusu0806 Çok yemek bebeğe kilo aldırmaz sağlıklı az ve sık yiyeceksiniz hamurişi,pilav makarna patates kızarması pasta kek börek kurabiye bunların bebeğe hiçbir faydası yok güzel bir gebelikte yapabileceğiniz diyetisyen bulun bebeğinize kilo aldırıp size aldırmayacak şeyler verecektir size listede 😊
Kurbagaopenkiz 29 haftayim 89 la gebelige basladim suan tam 99 kg olmusum doktorum kilo alimin iyi 13-15 kiloyla bitirirsin gebeligi diyor hic sikinti yasamiyorum normal hayatima devam ediyorum ve dogum normal olacak 100 ustu doguracagim nasipse 😂😂
EK96 98le basladim suan 34+5 110 kiloyum doktorum sadece kendine agirlik yaparsin almamaya calis diyor bu cocuk bir turlu dogacak artik 😂 ama kilonun engel olacagini sanmiyorum