evlatkokusu0806 İlk hamile kaldığım kilo 87 83 e düştüm. Şuan 14 haftalığım 85 e çıktım. Az yemek istemiyorum zaten çok sık acıkıyorum sık sık ve az az yiyorum en fazla 100 kilo olmalıyım beebek benden besleniyor diye yiyorum yani meyvemide sebzemide
gldn065807 evlatkokusu0806 riskin yoksa yürüyüş az az sık sık ye meyvelerle beraber yoğurt yada süt iç ekmeği tahıllı tercih et zaten diğerleri bildiğimiz şeyler hemur işi kızartma türü şeylerden çok canın istemidikce yeme
blueberyy00 evlatkokusu0806 kilolusun kilo almak istiyorsun o zaman daha çok yemeye devam etmelisiniz yani haliyle 🤷🏻♀️
Ozzseda evlatkokusu0806 dikkat ettiğin sürece almazsın benim canım hiç tatlı şeyler istemiyordu ilk zamanlar o yüzden kilo almadım . Meyve ye tabiki onlar kilo yapmaz sana . Biraz da hareketli ol eğer ev hanımıysan 😊 paketli gıdalar pek yeme
Hlyarsln evlatkokusu0806 canm ekmek, yaglı şeyler vs tuketme ac karna meyve yeme kılo yapar sende az az ye sık sık tuket gunde en ax 3 litre su ıc yediklerinle dengelensn
gldn065807 evlatkokusu0806 ozaman yememe dahada dikkat etmen lazım zaten hareket olmadığı için ödem topluyo vücut dikkat et
Fatma_4224 evlatkokusu0806 şuan kaç haftalıksınız yeni mi ileri deöenmler de riskiniz azalacagı için kolaylıkla yürüyüş yapabilirsiniz
gldn065807 evlatkokusu0806 odem olabilir canım tuzlu yeme biraz daha hafif beslen eti yemeğini tabiki ye ama cok az az sık sık üzme kendini bisey olmaz verirsin böyle stres yaparak vücudun daha çok tepki verir rahat ol sen bebeğini dusun güzel beslen yeter
Fatma_4224 evlatkokusu0806 sağlıklı beslenirken gunluk yarım saat 1 saat gibi yürüyüş yaparsan 100ü aşmadan doğurabilirsin canım birde bol su içeceksin yediğin yemekleri vucuduttan atmak istiyorsanız bol su içecekseniz o gun eger sağlıksız bişey yediyseniz 3 yada 3.5 litre su içebilirsiniz böylelikle vücut fazla su aldığı için kilo yapmaz direk idrar yolu ile atar sağlıksız şeyleri 🤗🤗🤗🤗
MerveAbu evlatkokusu0806 kafanıza göre diyet yapmayın bence bir diyetisyen eşliğinde ilerleyebilirsiniz belli bir haftadan sonra bebek gelişimini etkilersiniz bebek için de ek kalori almanız gerekiyor çünkü profesyonel destek almanızı tavsiye ederim ☺️ Dilerseniz yoga pilates de aynı şekilde doktorunuza sorarak profesyonel destekle güzel sonuçlar elde edebilirsiniz
gldn065807 blueberyy00 yok canım en başta bende senin gibi anladım bayan altta düzeltince bende normal cevap verdim yanlış yazmış çünkü 😅