Elisrklp Merhabalar İzmir’de bu hastanede doğumunu gerçekleştirmiş olan ya da gerçekleştirecek olanlar var mı aranızda Varsa gerek anestezi ekibi, gerek fiyatlar ,memnuniyet durumu .. hakkında bilgi paylaşımı yapabilirsek çok sevinirim
Tugbamete Eymenikom35 merhabalar doğum yaptınız mı acaba bende su hastanesine gidiyorumda doğum parası değişcek deyip duruyorlar size ne kadar söylenildi birde doktorunuzu öğrenebilir miyim ☺️
Tugbamete Eymenikom35 yaa sizle doktorumuz aynıymış sanırım dün gece doğum yapan hastası sizsiniz Emrah hocanın 01.01. Buğra bebek diye paylaşmış SSVD yazınca sizin yorumlarınızdan yola çıkarak tahminde bulundum 🥰
Elenafra Tugbamete bende emrah beyanda doğumumu yapacağım inşallah, kendisiyle Aralık 20 de konuştum izmirde olmadığımdan 32 haftadan sonra takibinde olacağım. Vezneyle o gün konuştum bilgi vermediler. Ocak ayı içerisinde geldiğinizde söyleriz dediler öyle çıktım gittim. Mecbur emrah hoca da olacağım ama fiyatı da merak ediyorum ne kadar. Öğrendiğinizdw bana da yazar mısınız rica etsem
Tugbamete Eymenikom35 Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah 🙏 benim oğlumda 1 ocakta doğmuştu şimdi kızımı bekliyoruz bu hafta kucağımıza alcaz inşallah bizde 🥰
Eymenikom35 Tugbamete amin saolun insallah sizde sağlıkla kavuşun.doktorumuz muhtesem bi insan pisman olmicaksiniz
Tugbamete Elenafra evet şimdi geldik 5250 tl olmuş doğum ücreti 250 tl si bebeğin işitme testi içinmiş
Haticerbass Tugbamete merhaba ben de şuan hastane arayaşındayım fiyatı gayet iyi geldi. Ekstra doğumda ücret çıkarıyolarmı acaba sonrası için, bebeğe yapılacak testlerde paketin içinde mi biliyomusunuz bende sezeryan düşünüyorum galiba 1 gün kalıyosunuz 2. Gün ücretli oluyor günlük ne kadar istiyorlar bu durumda acaba
Tugbamete Askiletotomsu evet ben diyodum kesin 7000 olcak ama üstü ne kadar olur her yer uçtu diye 5250 deyince şok oldum sessizce uzaklaştım 😂