Melek3 Kızlar belim çok ağrıyor gecden beri hic rahat yatamadım edemedm ağrıdan ne yapsam geçer napabilirm ☹️aynı gece karnınızı açık falan uyuyunca yer girmiş gibi acayip bir ağrı olur ya onun gibi ağrı kivraniyorm resmen napabilirm bı önerisi varmı bu ağrıya dün temizlik yapmıştım açıkçası ondan sonra başladı nolur nolmaz dedm biraz hazırlıklı olalım dedm bir odadan başlayım diye 31+4 haftalıgim🥺
turuncuanne Melek3 geçen hafta ben de temizlikten sonra bunları yaşadım, ayağa kalkıp dik duramıyodum ağrıdan acıdan ama hiç bişey geçirmedi. Eşim belime masaj yaptı zeytinyağıyla , sıcak havlu da koyduk ama anlık iyi geldi sadece. 2 güne geçti kendi kendine
hvvayldz27 Melek3 maalesef hiç birşey fayda etmiyor dün bende temizlik yaptım 35+0 ve belim kopacak gibi agryo sadece uzaninca rahat ediyorum 😑
Defne74 Melek3 benimde iki gündür agır işler yüzünden belim feci ilk gün degil dün çom kötü belim agrıyodu yattım uzandım yürüye ez oldum korkuyorum da bebegime bişi olcak diye ayaga kalkınca ayaklarımın üstüne basamıyorum zor yürüdüm bugün de hafif var ayakta duramjyorum inşallah geçer kısa zamanda dün bide koyu akıntım vardı bugün yok iki kere gittim tuvalete ama göremedim inşallah düzelmiştir bir sorun yoktur 😔😔😔😔😔
Melek3 turuncuanne ay böyle bir ağrı yok ayağa kalkınca sanki kemiklerim birbirine geçecek gibi alacakaranlık de Bella vardı ya kemikleri kırılıp yere yigiliyordu onun gibi 🥺 saglikocagina gidecem iğne için krem gibi bsii falan istesem vermezlermi acaba
turuncuanne Melek3 ben istedim ama gerek görmedi doktor, her doktor bir değil belki o verir şansını dene
Melek3 Defne74 😕 Valla çok zor bi ağrı akıl mantık işi değil kafayı yiycem oturamiyorm yatamıyorum kalkamıyorum yürürken iskenc
Melek3 emineismailkardg ben 31+4 haftalıgin ztn ağırlaştm bu şekilde daha da katlanilmicajk dozda oldu
Melek3 turuncuanne geride sağlık ocağı ya güvenmedm şimdiye kadar ilaç kullanmadm ağrı kesicii falan şimdi nolur nolmaz diye