Emlyjams Kızlar günlük ped'in enfeksiyon yapabileceğini duydum dün. Ama koymasam rahatsız oluyorum yada pecete koysam her yere ufalanıyor görüntüyü sevmiyorum. Günlük pedim'i her lavaboya gidişimde değiştiriyorum ama aklıma takıldı siz neler yapiyorsunuz bu konuda ?
Asli91 Emlyjams mümkünse sık sık çamaşır değiştir ben öyle yapıyorum.Hamilelik döneminde günlük ped kullanmak sakıncalı.Enfeksiyon oluşuyo.
Fidashka Ped enfeksiyon yapiyo bende pedsiz yapamiyodum ama agzimin payini aldiktan sonra pecete kullanmaya basladim😬 Pecete rahatsiz ediyosa pamuk bez gibisinden bisey kullana bilirsin (utuleyib kullanman daha iyi olur hem enfeksiona karsi)
Deletedmom18 Asli91 canım çAmaşır yetişmiyor artık günde 4 5 tane elimde yıkıyorum kağıt havlu kullanmama rağmen
tomurcukannesi Emlyjams ben günlük ped kullanıyorum ama %100 pamuk. Her lavaboda hatta bazen akıntımı hissettiğim anda değiştiriyorum enfeksiyon yaşamadm hiç hamileliğim dahil..
Hafsam3220 Pamuklu bez yada yazma varsa keserek kullanıyorum canım varsa tişört falan güzelce yıka sonra ütüle uzun uzun kes günlük degiştir sonra makinaya at bn öle yapıorum annemin tavsiyesi üzerine yaptım enfeksiyon olmuorum artık