ebruus 26 ya girdigimden beri uykular cok duzensizzzz. ki ben asiri uyku duskunuyumduuur kimler boyle kacinci haftadasinizzz
deletedmom162 ebruus Sen bir de 30 haftayı gör 😂 36+2′deyim 30′dan sonra adam akıllı uyuyamadım oysaki uykuyu çok severim 🤦♀️ Napalım her şey bebislerimiz için
Eynur_2147 ebruus 30. Haftadaym ama geceleri yatamıyorum sırt ağrısından sağ kaburgamın kırıldığını hissediyorum ve sırtıma atması ayrı bi işkence 😏
gokcekocyigit07 Aslında bir nevi antrenman yapıyoruz, vücudumuz kendini doğum sonrasına hazırlıyor, alışmak zorundayız 😁
deletedmom162 ebruus Öyle canım geçiyor zaman anlamıyorsun bile 🥰 Rabbım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin 💟
Bskaymazz1 ebruus 30. Haftam bitiyor ve aynı şekilde resmen gece uyuyamıyorum sağa dönüyorum sola dönüyorum yok 🤦🏼♀️ Gerçekten uykular haram oldu😂
ebruus Bskaymazz1 ya bende boyle tuaf his karnimda kasilma desen deil karincalanma desen deil sertlik desen sanki daha cok sert offf gene sen 30 lamissin😍😍🥰
Nazli_ayar ebruus ben hamileligimin başından beri böyleyim ya 😑 başlarda mide bulantısından uyuyamiyodum. 23+2 haftalığım Şimdide hem tuvalete çıkmaktan hemde çabucak uyanmaktan uykumu alamiyorum. Kirk kere uyaniyorum yani artık buna uyumak denirse Sersem gbi uyaniyorum sabahları.
Bskaymazz1 ebruus Zaman nasıl geçiyor anlamıyorsun emin ol 🥰 Seninde 30. Haftaya pek birşeyin kalmamış 😇
Bskaymazz1 ebruus Amin sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🥰 Allah’ın izniyle kızım olucak canım ismini de yeni belirledik Beril koyacağız inşallah 🥰 Sizin cinsiyet ney 🤩
Cemilef92 ebruus Ben de gece bacak ağrılarımdan ve bi sağa bi sola dönmekten uyuyamıyorum, her gece en aşağı 2-3 gibi uyuyorum kiii 11 gibi yatağa giriyorum belki uyurum diye 😄 29 haftalığız bu arada 30 sonrası çok korkutuyor beni, kaç kilo aldınız acaba ? 😊