Sultann1603 MucizeAnne_ malzemesi bile o kadar tutmuyo bilemedim yani ben 140 liraya yaptrdm yastıkla beraber🤷♀️
beyzanur_kbn MucizeAnne_ bende baktim simdi tam arayış icindeydim fiyat sormadim ama gercekten sayfa dolandiriciya benzemiyordu hic
Inci3434 MucizeAnne_ o kapi susleri ledli mi? Bide yaptiracak misiniz? Kapida odeme varsa hic kacirmayin bence? Bide takipci sayisi ile begenileri kiyaslamak lazim. Bende yaptirmak istyorm guvenilirse hemen atlarim valla 55 tl cok uygun
ZZeynepP1903 MucizeAnne_ yanı hesap gercege benzıyo bı arkadasımda takıp edıyomus ama sasırdım acıkcası nıye öyle uygun sormak lazım 😂 normalde 200den asagı bulmak zor
Yazderyasi mutlugebeee bugün kargolandi, sayfadaki alin olan benimki.. zaten iletişim halinde oluyorsunuz bi sorun yaşanmıyor
Sultann1603 Inci3434 emretuhafiye sayfasından yaptrdm 12 gnde yapiyolar benim tanıdığım insanlar güvenilir bi sayfa bana uygun yaptılar ama zaten modele göre süse göre degisiyo heralde fiyat
MucizeAnne_ Inci3434 kapı ödeme var herhalde vallaha soracam redLiler demi diye hayatta kacirmayacam bak alttaki yaptırmış 😂🥰🥰
Mavii02 MucizeAnne_ evet evet gerçek ben yaptırdım kargo dahil 73tl tuttu ama hepsi 55tl değil buarada kampanyalı olanları sorunca size foto atıcak
mutlugebeee Mavii02 aa çok uygun memnun kaldıysanız bende yaptırayım burdan bari, fotoğrafı varsa atabilir misiniz☺️