Günaydın, hayırlı cumalar herkese, güzel arkadaşım kalbini ferah tut, geçmiş olsun, sağlıkla kavuşalım hepimiz yavrularımıza, ben yoğun regl oluyorum diye doktora gittiğimde hamile olduğumu, kese dışı kanama alanı olduğu için böyle olduğunu öğrendim, 20′li haftalara kadar çok yoğun kanama yaşadım, sürekli hastanede yattım, lohusa pedleri kullandım, pıhtı bile geldi, kanama ile gittiğimde bir an da bacaklarımdan akıp fayansların kan olduğunu bile bilirim, ahh neler yaşadım neler, aylarca sadece yattım, ped bile değiştirmekte eşim yardım etti, iğne ilaç her şeyi kullandım, şükürler olsun kızım büyüdükçe kanama da alanı da geçti şu an 35.haftadayım, büyük bir hasretle bu yavrumu bekliyorum, bu 6.gebeliğim daha önce 3 kimyasal, 1 zorunlu kürtaj ve geçen sene 40.haftamda kordon dolanması sebebiyle ölü doğum ile kızımı kaybettim, lohusalıktan sonra korunurken bu kızıma hamile kalmışım, her şey kısmet eğer nasibimiz de varsa yavrularımıza kavuşuruz, kalbini ferah tut, prolotunu ben günde 2 doz kullandım, ekstra olarak da bir sürü ilaç, serum vs, ilaçlarını ihmal etme, kontrle sık sık git ve lütfen sadece yat, bırak evin dağınık kalsın, bırak her şey dursun, Allah’ın izniyle sağlıkla kavuşalım, uzunca yazdım destek olmak için, dualarım sizinle, Allah’a emanet olun 🌸