Bebeğimin suyu azaldığı için doktorla anlaşmalı olarak 16 eylül tarihinde anlaştık. Son 6 son 5 son 4 derkeeen 16 eylül geliverdi. Gerginlik korku heyecan hepsi var tabii. Ben dişini daha çektirmemiş bir insan olarak ameliyata girmekten çok korkuyodum ayriyetten panik atağım var.:(( 8 de yatisim yapıldıktan sonra sonda takıldı kızlar. Hiç acımıyor diyemem ama dehşet verici birşey de değil yani bence sadece taktığı zaman yanma oluyor çisinizi yaparken o kadar. Sonra üstümü giydirdiler nstye bağladılar beklemeye başladık. Yavrum da heyecan yaptı tabi kalp atışları tavandı 😁 saat 10 da aldılar beni götürdüler ameliyathaneye. Sürekli kendimle savaştım sakin ol sakin ol nasıl girersen öyle çıkarsın diye diye kendimi motive ettim hep. Oturttular beni kafanı çenene yasla dediler ve kimse beni tutmadan iğneyi vurdu belime ama hicbir şekilde sinek ısırığı diyolar ya hani onu dahi hissetmedim bence abartıyorlar. Sonra yavaş yavaş sıcaklık hissettim ve hemen yatırdılar beni. Tansiyon aletini taktılar kalp içinde taktılar. Sonra müziğimizi açtık :)) Doktorum once siliyorum dedi sonra iyice ayaklarım uyuşunca kesmeye başladı ve inanın bana ben kestiğini dahi hissetmedim. Midem bulandı hemşireye söyledim hemen iğne vurdu kesildi. Çekiştirme dahi duymadım. Soğuk sıcak his falan filan hiçbirşey yoktu yani. Sonra bebeğimin sesini duydum çok kısa bi sürede hemen aldılar götürdüler çocuk doktorumuz ilgilendi, giydirip yanıma getirdiler öptüm kokladım kar tanesi gibi bir oğlum oldu 😭🥰 oğlumu yukarı yolladılar soğuk diye ameliyathane. Eğer size istersen uyutabilirim seni derlerse bence gerek yok diyin çünkü bana da sordular istemiyorum uyanık kalıcam dedim. Ve nasıl gittiysem öyle geldim neşeli bi halde. Biraz güçlü, dirayetli olun. Yukarı geldikten sonra benim 2 saat sonra agrım başladı ama adet ağrısının biraz daha siddetlisini düşünebilirsiniz. Uyusuklugunuz hemen geçmiyor ama ağrıyı hissediyorsunuz onda da ağrı kesici isteyince vuruyorlar tamamen geçiriyor diyemem ama rahatliyorsunuz sonuçta ameliyattan çıkıyorsunuz kimse kimseyi kandırmasın:)) 6 saat benim uyusuklugum devam etti sonra yürüttüler aşağı değil yukarı bakın :) şimdi oğlum yanımda uyuyor. Ne kadar çok yürürseniz o kadar daha iyi toparlarsınız. Kendi kendime tuvalete gidiyorum, yürüyorum doğruluyorum oturuyorum. Size tavsiyem her zaman pozitif olun. 🥰 Allah hayırlı doğumlar nasip etsin 🧡