Sudeeee Kızlar sütüm nasil gelir erken doğum yaptım bebeğim küvezde sütüm gelmiyor 35 e yeni girmiştim doğdu ne önerirsiniz bebeğe gaz yapmıcak ama sütümü getirecek sağıp vermem lazimmis gelmiyor
Aslaninannesi01 Sudeeee Rezene çayıni öneririm öncesinde rezene ve kimyon çayını ayrı içiyordum şuan humana kimyonlu rezene çayı kullanıyorum hem sütüm arttı hem gaz problemi azaldı aynı zamanda kimyon çayını da ayrı içiyorum
winteriscoming Sudeeee kayısı hoşafı içebilirsiniz bol su tüketin tahin helvası bu saatte aklıma gelen bunlar
harikaanne Sudeeee bestlak damla var suya damlatıp iç 20 damla sabah öğle akşam hemen sütün artar 👍🏻 Eczanede satılıyor
Littlespy Sudeeee kuruyemiş ve kuru meyve, taze veya kuru meyvelerden şekersiz hoşaf, abartmadan tahin helvası, bulgur pilavı, dere otu. Bunlar bebeğim küvözdeyken yediklerim ve çok şükür sütüm geldi ve yetti de bebeğime ☺️
Aybuss Göğüs pompası ile sürekli sağ canım benim hiç vazgeçme sürekli sağa bildiğin kadar sağ kanalların açılsın 👍
Melekannes Sudeeee sıcak soguk kompres yapın göğüsleri uyarın gelmesi için sıcak suya bezi koyun sıkın göğsünüze tutun sonra diğer göğsünüze tekrarlayın göğüs uyarılıp süt gelicektir ilk aşamada
fidano Sudeeee her iki saate bir sağ. sağmadan önce göğsüne sıcak su torbası koy o zaman daha hızlı akıyor. sağarkende bebeğin fotoğrafına bak onu hayal et. hormonlarla alakalı olduğu için bebeğini düşünürsen sütüne ihtiyacı olduğunu düşünürsen sütün çok gelecektir. birde tavuk çorbası bol yeşillik rezene çayı iç. ben günde üç dört bardak rezene çayı içerdim. ilk çocukta çok zorluk çekmiştim ama bu yöntemle sonra lazım olduğundan fazla sütüm geldi ve nasıl azaltırım diye düşünmüştüm. allah yardımcın olsun en önemlisi morelini yüksek tutmak. durmadan soranlara geliyor sütüm de geçiştir