Merhabalarrrr işte bende doğurduuuummmm 🤩 sabah 10 da spinal sezaryen doğum ile oğluşum dünyaya geldi 👼🏻💙 size biraz özet geçmek istiyorum öncelikle sabah 7 de hastaneye geldik yatışım yapıldı odaya geldik,arkadaşlar bu arada benim canım çok kıymetlidir ve hayatımda daha önce en ufak bir cerrahi operasyon geçirmedim burda da bir çok post açmışımdır yok damar yolu acıtıyor mu yok sonda acıtıyor mu çünkü çok korkuyordum 🤷🏻♀️ Önce damar yolum açıldı ben el üstünden korktuğum için koldan açtırdım bu arada sonra sonda takıldı bundan da çok korkuyordum ama şunu söyleyim takarken acısı yok fakat çok rahatsız edici bişey sanki sürekli çişiniz varmış gibi hissediyorsunuz ve batıyor hareket edince ama zaten ameliyata girene kadar katlanıyorsunuz sonra uyuşunca hissetmediğiniz için. Neyse sonra lavman yapıldı bundan da çok korkuyordum ama çok kısa popoma bir su saldılar ve bıraktılar hiç acıyan bir şey değilmiş 🙈 7 de yatışım oldu ve neredeyse 10:20 de falan ameliyata girdim belden vurulan iğneyi kesinlikle hissetmiyorsunuz bu arada damar yolu daha çok acıyor ondan 😂 iğnem vuruldu sedyeye yattım bacaklarıma göbeğime birşey sürdüler ama ben dedim hissediyorum şuan biraz ne zaman uyuşucam falan merak ediyordum bu arada bir de öyle bir titriyordum ki korkunç derecede zangır zangır istemsizce anestezi uzmanı gayet normal dedi ama. Sonra doktorum geldi ne zaman başlayacaksınız dedim muayene yapıcam önce uyuştun mu diye ben haber veririm dedi sonra karnıma bastırdı bişeyler çekti falan dedi ki bak böyle şeyler hissedebilirsin dedim tamam sorun yok acı yok çünkü sadece sallanıyorum 😂 derken birden bir bebek sesi o benim bebeğim mi dedim ve ağlamaya başladım bebeğim doğdu bile yan tarafta giydirdiler muayene ettiler bende onu izledim sonra bebeğim odaya çıktı 🥰❤️ Beni bi 20 dk sonra çıkarttılar tabi ama ben hala titriyorum heyecan panik ameliyathanenin soğuğu hepsi bir arada olunca tabi.. odaya geldik benim bacaklar uyuşuk tabi oğlumu emzirdim öptüm kokladım çok güzeldi gerçekten yalnız şunu söyleyim odaya geldim bacaklarımın uyuşukluğu yaklaşık bi 4 saate yakın bir saatten sonra geçti ama ameliyat ağrımı odaya geldikten yarım saat sonra yaşamaya başladım çok şiddetli bir adet ağrısı gibi düşünün abartacak bişey asla yok zaten başınızın ucuna bir buton koyuyorlar çok ağrınız olunca kendiniz basıyorsunuz ağrı kesici ilaç giriyor vücudunuza yarım saatte bir bastım ben ama ağrıyı da çektim akşama kadar tabi. Ama bebeğimle uğraşırken o ağrıyı unuttum hep uyuşukluğum geçince yürüdüm odanın içinde bir tur ilk yürüyüş evet çok zor ama yapıcam diyince yapabiliyorsunuz zaten 10 adım yürütüp bıraktılar bir kaç saat sonra eşimin yardımıyla bir daha yürüdüm ilki kadar zor değildi çok kolay olmasada bu sefer hastane koridorunda tur attım sonra ağrı kesici istedim iğne vurdular 2 saat uyumuşum uyandım ağrılarım en az seviyede hata hareket etmediğimde sıfır ağrı ve kalktım bol bol yürüdüm yürüdükçe açıldım hep gezindim odanın içinde bile kendim oturup kalkabiliyorum bebeğimi de emziriyorum çok şükür sıktıkça sütüm geliyor sadece bebeğime emmeyi öğretmek zor oluyor ne yapacağını bilmiyor ama sabırlı olmak gerekli bir saat uğraştıktan sonra emebildi o da yeni öğreniyor sonuçta 🥰 şimdi kucağımda uyuyor bu da benim hikayem merak ettiğiniz şeyler varsa cevaplarım 💙