Eslemhira Busra333 benimki erken dogum riski var kanala iyice yerlesmis diye 38 beklemedi bile 37+5 e randevu verdi carsambaya dogum olucak insAllah
Busra333 Eslemhira benim de çarsamba yaaa az önce de yazdım size gerçi saat kaçta diye 🥺 olsun zaten haftası Baya var cnm sağlıklı olsunlar da 🤲
aslanreis Eslemhira heh aynen benimde böyle 7 gün kaldı yatcaksın dedi 38+2 de alıcak 38 dolmadan almıyor doktorcum 🤷🏻♀️😃
aselnannesi Busra333 canım bana da bana da 39+2 ye gün verick büyük ihtimal bu sali alicm günü persembe ameliyat günü doktorum ilk gebeliklerde 39a kadar bekletiyoruz demisti
Busra333 aselnannesi hımmmm 🙊 o zaman normal cnm senin de çok az kalmış ya benim de çarsamba ve heyecandan kalbim şimdiden kütküttt
Eslemhira aslanreis bizimki bekletmedi saolsun agrilarim dayanilmazdi iyiki bekletmemis diyorum su son iki gun bile nasil gecicek bilmiyorum 😊🤷
Metkay Busra333 hayır ılkı 36 haftalık doğdu ıkıncısı 38. İlkı suyum azaldığı ıcın bebek rıskfeydı erken aldı ıkıncıyı 38e verdı sımdı 3. Kaçta olacak bılmıyorum
damla____ benimde yarın belli olcak sezeryan tarihim . afedersiniz hafif balgamlı öksürük var boğazımda bu şekilde sezeryan olur mu acaba 🙄