Sultan3455 Gebeliğin kaçıncı haftasında biontech aşı oldunuz ? Ben 35 haftalığım doktor olmamı söyledi
GulcanDongel Sultan3455 pazartesi oldum biontech, 31+4 de oldum, bazı aksilikler oldu erkenden olamamıştım, keşke olsaydım, sadece bir gün hafif kol ağrım oldu, hiç yan etki yapmadı bana.
Hasret03 Ayzetuka ikinci dozda neler yaşadınız ben ilk dozumu oldum sadece kol ağrısı oldu ikincide bi sorun oldu mu sizde
esredn Hasret03 Hafif eklem ağrısı ve halsizlik. Vurulduğumun gecesi oldu. Sabah kalktığımda bişeyim yoktu. Kolum 2. De de ağrıdı ama.
beguumm123 Sultan3455 bende 36 haftalığım geçen salı akşamı ilk dozumu vuruldum. Doktorum olmamı söyledi. Çok hafif kolum ağrıdı bir gün bile sürmedi kol ağrısı geçti
Mollier beguumm123 merhaba ikinci dozu ne zaman olmayı planlıyorsunuz? Ben de 34. Haftamda oldum ilk dozu.ikinci doz doğum haftama denk gelecek sanırım😢
elifff211 Sultan3455 bende çok kararsızdım daha önce covidi agır geçirmiş biri olarak aşırı korkum var çok doktora sordum başta önermiyolardı korumaya çalış diye ama son zamanlarda gebelere bulaş oranı çok arttı ölümler entübeler arttı. Dün tekrardan sordum bi kaç doktora 31+5 im olmamı söyledi hepsi dünya saglık örgütüde gebeler için onay vermiş erken dogum ve düşük riskinden korkuyolarmış doktorlar ama bana dün bi doktor organ gelişimi nerdeyse tamamlanmış dedi olmanda sakınca yok dedi bugun için randevu aldım bende akşam 5 te bakalım inşallah bi sorun sıkıntı yaşamayız
beguumm123 Mollier 5 eylülle 26 Eylül arası olmam gerekiyormuş. Doğurmazsam eğer olurum diye düşünüyorum ama veya doğum olduktan sonra olurum nasip diyorum :))