KbraAltunta Yarın kpss sınavına gircek olanlar kacıncı haftanız? Ben 33+1 deyim ve yarın kpss sınavım var kuyruk sokumumda sıkıntım var uzun süre oturamıyorum 😔
Sukranerolkaradag KbraAltunta İngilizce Ekonomi. Deneme çözmeye çalıştım son zamanlarda ama eğer ortam sıcaksa kesinlikle odaklanıp çözemiyordum. Bir de karnım masaya denk geliyor kendimi kaptırınca bebeği sıkıştırdığımı fark ettim.
Sukranerolkaradag Supermother sınav boyunca seni düşünüp çözeceğim benden beterleri var diye 😄😄😄 Allah yardımcın olsun.
KbraAltunta Supermother Gelmez inşallah Allah yardımcın olsun valla maşallah kendi derdimi unuttum bende şuan sancın varmı hiç peki
Supermother Sukranerolkaradag bi de sabah ayrı öğleden sonra ayrı oturuma giricem akşam da hastaneye sezeryan için yatışım olucak benim gibisi yok herhalde inşAllah bu gece sancım felan olmassa..
Sukranerolkaradag Supermother Eğitime de gireceksin değil mi? Ben de gireceğim İngilizce Öğretmenliğinden :(
Deletedmom18 Kızlar hepinize başarılar diliyorum rabbim bebeklerinizin yüzüne baksın inşallah hepiniz güzel puanlar alırsınız inşallah 😘😘😘😘