Neroizm iremby muhtemelen bagisikliginiz vardir 8 senedir kedi bakiyorsaniz ve tuvaletini temizliyorsaniz. Normal sartlarda zarar vermez toksoplazma ama bebek kucuk oldugu icin hamilelikte tehlikesi var sadece. Ben yaptirdim bagisiklik kazanmisim mesela. Umarim sizin de oyledir. 😊
iremby Neroizm umarim benimde oyledir evet 8 senedir benimle tuvaletiylede ilgilendim yeri geldi annem yeri geldi ben beraber yatar kalkariz operim koklarim ayni agizdan yer icerim cok samimiyiz yani o da yanimdan ayrilmaz zaten 😁 bende biraz korktum hemen asilarini yaptirdim zaten kuduz ic dis parazit dun yaptirdim yarinda doktoruma gidince soylicem bakalim. Ben bilmedigimden solemedim doktoruma hic. Insallah bir sey yoktur.
DilayVardar iremby valla seviyorum hala dokunuyorum öpüyorum tuvaletlerinide temizliyorum Allaha Şükür bir problem olmadı içini ferah tut cok pimpiriklenme ben rahatim biraz
iremby DilayVardar oh ne guzel. Ne biliyim ya insan korkuyor. Yok kör olur bilmem ne yaziyor internette falan Allah korusun korktum o yuzden. ama biz o dilsiz kullara sahip cikmis bakiyorken. Rabbim bir melek yuzunden obur melege zarar getirir mi bilemedim. Yine de tedbirimi alayim dedim ben.
Duyguynrky iremby evimdeler benim işim ve evim aynı yerde :) kedi köpek pansiyonum kliniğim var. Kendi kedilerimde yok çok şükür aşılarını hiç aksatmadım. Ama sokak kedileriyle de çok haşır neşirim.
iremby Duyguynrky benim kendi kedim var sadece sokaktakileri pek ellemiyorum ustume pire falan gelirde evdekine bulasir falan diye dikkat ediyorum biraz. Veteriner ayakkabiniz altindan bile eve giriyorsaniz bulasir demisti kedinize ondan.
DilayVardar iremby abartiyorlar be canim birazda olucak olduktan sonra hersey olur Allahtan ama dedigin gibi biz dikkat edelim bu zamana kadar birşey olmadiysa su saatten sonrada olmaz merak etme Rabbimin sessiz kullari onlar kapimizin onunde bile sayisiz kediye kopege bakiyoruz ailecek hayvan delisiyiz doktor bana sadece dikkat et dedi onun haricinde besleme dokunma vs demedi ki dese bile vazgececel değilim 😏
Duyguynrky iremby evet bulaşabiliyor. Hatta balkona gelen güvercinden bile bulaşıyor :) kedilerime de köpeğime de sürekli parazit ilaçlarını yaptığım için sıkıntı yaşamıyorum pirelerle ilgili. Parazitle ilgilide aynı şekilde. Ama normalde evinde besleyenlerde bile bağışıklık çıkarken bende çıkmadı 🤷🏼♀️ Şans işi işte
iremby Fasulyeanne benimkine hap yutturamam ben cok zor kafese bile sokarken evde ne aksiyonlar yarışıyoruz bir bilseniz
Fasulyeanne iremby benimde iki kedi var diğeri öyleydi 10 yıldır bizimleydi.diğerini öyle yetiştirmedim oda 2 yıl olcak fazla şımartmıyorum
iremby Fasulyeanne yas mamada yemiyor ki benimki pek nazli masallahi var el bebek gul bebek buyuttuk birazda simarik
iremby Fasulyeanne benimki kuru yiyor yas aldik bir ara yiyemiyor yaliyor yaliyor ama agzina alamiyor
Fasulyeanne Ben 10 yılı aşkın süredir evde bakıyorum ama geçirmemişim doktor da bizde epey şaşırdık 🤷🏻♀️
iremby Fasulyeanne bend3 8 yildir bakiyordum evet bende bugun test sonucum cikti gecirmemisim bende sasirdim napcami sen napicaksin?naptin?
Nily iremby benm kedimde 4 yasinda Asilari tam ama. İlk aylarda kediyle bulusturmayi dusunmuyorum. Cunku benim Kedim biraz kiskanabilir ondan supeleniyorum😂😂 temizligi ile yinede sen cok ilgilenme derim esine yaptir.
Makbusss iremby evet mutlaka sor ama uzak durmanı söyleyecektir 🤗 ama insan duramıyor tabi alışkanlık bende kendimi zor tutuyorum bazen öpmemek için 😇
Syma iremby ahh çok iyi sevindim sizin adınıza 😂😂 benim kedimde cok korkak 5bucuk kilo kafese bende zorluk cekiyodum koymakta ama alıstı artık elinde sonunda girecegini o yüzden fazla beni ugrastırmıyor😂😂
iremby Syma benimkide 6.300 🙈 benimkide alisirmi acaba zamanla dicemde zamanla daha cirkeflesiyor kiz birde tam cadaloz 😅
Syma iremby ahahah 😂 ya artık kaçarı olmıcagını anlıyorlar zamanla alısır o da inşallah😂 benimki uykucu yaa hanımefendiyi zor kaldırıyoruz 😂
iremby Syma benimkini kaldiriyorumda kalkip tekrar yatiyor kaldiriyorum tekrar yatiyor 😅 bazen cirkef bazen bunalimda bazen ciyak ciyak ruh haline gore premses😅