iremby evde beslenen dışarı alışkanlığı olmayan kedilerden hiçbir şey olmaz merak etmeyin hatta insanlardan çok daha steriller. Ama aşı ve parazit uygulamaları çok önemli. Bebek doğunca direkt aynı odada uyutmayın bence. Kediler çok akıllılar ama sinek falan görünce ona atlayacağım diye bebeğe istemeden küçük zararlar verebilir. Birbirlerine alışmaları için zaman verin, önce kedi onun kokusuna varlığına alışsın. Hatta öyle bir fikriniz varsa kediyi şimdiden yatak odası dışında uyumaya alıştırın ki bunalıma girmesin. Benim 2 kedim var, eşimle uyumaya çok alışkınlar. Düzenleri bozulmasın diye bebek hemen kendi odasında uyuyacak. O odaya tek kişilik yatak aldık, bazen ben orada uyurum sorunlu gecelerde diye. 30.haftadayız kedilerle bebeğimizin çok tatlı bir ilişkisi var, karnımda patileriyle bebek hareketlerini takip ediyorlar, bebeğe mırlıyorlar. Doğumdan sonra İlk başta biraz zorluk olabilir sizin için ama bebeğinizi bu saf sevgiden mahrum etmeyin, bebek gelince kedisinden vazgeçenlere çok üzülüyorum.