Bir_tospik_beklerken MisLady21 vala ben aldım çünkü hamile olduğumu öğrendiğimde diyetteydim verdiğim belli bi kilo vardı haliyle o da üstüne eklendi
asliiyorgunn EsmaaaaMeva1 ben 104 ile hamile kaldım ilk 3 ayında kilo verdim bulantım çok oluyordu 97ye düştüm. Şu an 34. Haftadayım 106 kiloyum. Kiloyu dert etme canım ya doğumdan sonra veririz
iki_melek_annesi Kızlar bişey soracam bende 95 kiloyla hamile kaldım ilk 3 ay kilo almadım fakat aklıma takılan bişey var 2 tane sezeryan doğum yaptım malum göbek de sarkma oldu ve aşırı çatlakları oluştu şimdi 3. Gebeliğim sarkmış olan göbek geri bebekle şişiyor mu yoksa sarkık mı duruyor
Yenianneadayii iki_melek_annesi benim ilk çocuğum ama çok kiloluydum ve kilo verdim o yüzden sarkmam oldu alt karnımda alt karnım sarkık duruyor 30 haftalığım hala sarkık
EsmaaaaMeva1 HollyMolly diyetisyene gitme bence az çok ne vercğni biliosundur diyetisine gtcğne kendin diyet yap bence ama hani kontrol altında kilo verebilirim diosan git cnm sn blrsn bana git dediler de ben gtmdm yani
MisLady21 EsmaaaaMeva1 Ne Bileyım Her Şeyi Yiyordum Ama Daha cok Sut Ürünleri Mesela Kaşar Peynir Tavuk Goğsu Muz Balık Oyle
Kbra_16 Normal doğumu etkiliyormu kilo ? Bende 119 kiloyla hamile kaldım şuan 16 haftalık hamileyim 107 kiloya düştüm kilo almaya başlamadım sanırım bundan sonra alırım ama normal doğum yapmayı çok istiyorum kilo yüzünden yapamazsam çok üzülürüm 🙄
gunesveguney EsmaaaaMeva1 kız tek olur musun hiç 😂 ben 122.3 ile hamile kaldım şuan 32+4 üm 114 kiloyum almadım hiç ama alır mıyım bilmiyorum da ben varım yani 😂
Mkazel EsmaaaaMeva1 92 ile hamile kaldim 35 haftamda 111 kgydum yarin 37 haftam kontrolm var bakalim kac oldum istedgmi yyrm.iciyrm omrmde kac kere hamile.kalcam kiii veririz elbetttt oglusumun ve benm canimiz sagolsunnn 😀
Morningstar EsmaaaaMeva1 100 ile hamile kalmadım ama bu sene 106 kg görmüştüm kendim için 88 falan düştüm tatil falan ödem derken 92 olmuşum hamile kaldım şimdi 90 kiloyum 8 haftalık hamileyim biraz daha verrcek gibi duruyorum çünkü birseyler yiyemiyorum hersey çok kokuyor kilolu insanlar hamile iken aşırı kg almıyor diye biliyorum insalalh sizde bende bizim gibi olanlarda en az kg ile bitirir hamileliği ama sürekli kg düşünmeyin üzülmeyin yapacak birsey yok artık saglikli beslenin bu şekilde hamile iken bile kg verirsiniz emin olun kendiniz yapamıyorsanız diyetisyenden destek alabilirsiniz hamile iken 15 20 kg arasında veren kadınlar gördüm düşünün doğuma hamile kaldığı kgdan eksi halde doğuma giriyor