Eymeninannesi42 37 haftalık hamileyim. Inanılmaz derecede mide yanmam var . Normal mi aceba ### 😔😔****
Zeyyyn Eymeninannesi42 36dayım bnmde öyle gavıscon aldım aynı oldu gene sakız çiğnemek iyi gelıyor dediler faydasnı gördüm onun
mirayim_00 Eymeninannesi42 normal canım bebek büyüdükçe mideyi yukarı itiyor oda bizi mahvediyor, 35 haftayım resmen bağrım yanıyor o derece kötüyüm. Süt içiyorum, salatalık yiyorum, rennie şurup içiyorum anca kesiyor 😭😭😭
sacmalamakizim Eymeninannesi42 Benimki doğuma kadar oldu canım çok kötü bir şey uykumdan bile uyandiriyordu
Ayku6138 Eymeninannesi42 31 haftalığım sabahları perişan bi durumda kalkıyorum çok yanıyo ağzıma acı su geliyor çok çok kötü 🥺🥺🥺🥺🤦🏻♀️
Zeynep9120 Eymeninannesi42 33 haftalığız gıtmıstı bnmde bu ara gerı basladı kurulu saat gbi geceleri baslıyor soguk süt iç bna o iyi geldi inş sanada gelir
Eymeninannesi42 Zeynep9120 rennie iyi geliyor sanki biraz. Ama yurt dışındayım burda pek bulunmuyor 😔 tr den gelirken getirmiştim bitmek üzere korkulu rüyam oldu 😔
Yesimiko- Eymeninannesi42 benim midem yanınca resmen sırtımda geziyor gibi hissediyorum. Çok değişik bir şekilde