Mom3834 Duy_gu yaa benim de 17. Haftada geçmişti. Şimdi 26 hafif hafif yeniden geliyor sanki ama ilk zamanki gibi ögürmeli tiksinmeli değil. Arabayla yolculuk yaparken telefona uzun süre bakmışım bulantısı 🙈🙈🙈
Ece003 Duy_gu aynen öyle 😓kimseye kokmayan şey bana kokuyor bu gün biri apartmanda birşey yapmış kim bilir ne ayırt edemedim kokuyu ama neyse canım ondan çok istedi 🤣kapı kapı dolaşacaktım tarif için çünkü kimsenin yaptığını yiyemiyorum midem almıyor
Duy_gu Mom3834 😅😅😅Valla öyle oluyor bakalım yaaa sonu güzel ama bebek geliyor inşallah sonunda 😅😅ama eskiden çok yerdim herşey isterdi canım şimdi yiyemiyorum ona üzülüyorum 👀
Duy_gu Ece003 😅😅😅Bende sırf börek için 1 saatlik yol gittim kzurn yapmıs bende bulantıdan yapamıyorum yemek için ona gittim 😅😅
Mom3834 Uyumsuzzz hele dondurma yediysem cosuyor diğerlerinden daha farklı sekilde 😂 inşAllah bana çok dondurma yeme bebek büzüşür diyenler çıkmaz ahaha
Mom3834 Duy_gu gördüm 6. Haftadaymış daha yeni başlıyor bulantılar 🙈 Allah tez zamanda geçirsin o aşamayııı 🤲🏻🤭
Ece003 Duy_gu sabahları safra kusuyorum sonradan ne yersem onu gün içinde abartısız 6-7 kez kusuyorum 15+3 bu gün 5.haftadan beri kusmaktan yoruldum artık ama ona rağmen 6 kilo aldım anlamadım gitti 🥵
Mom3834 Duy_gu öyle bir geçiyor ki 15 ten 26 ya nasıl geldim anlamadım 😬 doğuma 99 gün kaldı en son 240 gün vardı ya hangi ara böyle oldu ahhah
Aysegul354 Mom3834 12e kadar geçmedi benimde tehlikemiz vardi. Dusuk tehlikemiz bi geçti şimdi 25 olmusuz haberim yok 😀 eşimle 199 gördük diye seviyorduk 6 gün sonra 99u gorucez hala inanamiyoriz