Yasirinannesi 33 haftalık hamileyım karnımdan çıtırtı sesleri geliyor. Bu olağan birşeymi bnmi yanlış duyuyorum. Başka yaşayan varmı acaba.
MiniMiniKus Yasirinannesi Ben 25 im iki kez duydum baya araştırdım ama bunun henüz bilimsel bi açıklaması yokmuş Kimi eklem sesi diyor kimi başka bir şey çoğu yerde de henüz sebebinin bilinmediği söyleniyor İlginç bir şey sadece
Eyani Yasirinannesi 😄😄 inanınki bende bunu çok merak ediyordum, hatta benimle dalga geçerler diye kimseye diyemedim karındaki bebekten sesmi gelirmiş derler diye, hani üzerimde çıtırtı yapacak hiç bir kıyafet yok bebek hareket ederken çıt sesi geliyor ve ben defalarca duydum öyle bir iki değil
EniseeM Bende de oluyor arasıra, YouTube ’dan araştırdım şöyle bir şey buldum. Yanlız değiliz demek ki doğalmış 🥰
Yasirinannesi EniseeM bunu duymakta bi ayrıcalık bizim icin😍 cünki hiç öyle bisey yaşamadğnı söyleyenler var
EniseeM Yasirinannesi aynen çok şükür 🥰Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı, kendi seslerini de duymayı nasip etsin inşallah 💖Çok Aminn 🤲🏻💙