1cocuk1bebekannesi 30 haftalık olan anneler nasılsınız nasıl geçiyor hamilelik hazırlıklar başladı mı 😌 ben biseyler alıyorum ama ne alıyorum ne yapıyorum bilmiyorum 😁 çantamı da hazirlamadim henüz sizce başlamalıyım neler koyulmali 😳 hadi fikir alışverişi yapalım 🤗
Fadikb 1cocuk1bebekannesi 30+2 🥰 alışveriş olayımız bitti herşeyi tam yıkama ütüleme hepsi bitti. Şimdi geriye hastane çantası hazırlamak kaldı
2inciannelik 1cocuk1bebekannesi 31 iz biZ de . İkinci gebeliğim. 33 haftada yıkayıp ütüleyip hazırlarsınız .. ben öyle yapacağım
Hemsireanne7979 1cocuk1bebekannesi 30+4 tum alisverisim tam kiyavetleri yikamadim 2 hafta sonra yikayacagim insallah
1cocuk1bebekannesi 2inciannelik benimde 2. Gebeliğim . Kıyafetlerini yikadiktan sonra utuleyemeden doğuma gittim ilk bebegimde. Erken ani doğum oldu. Bunda da tedirgin olduğum için inşallah 32. Haftada hazırlamış olurum 🙏
Yagmurm2 29+6 haftaligim ben yikadim utuledim cantami bile hazirladim kendim icin bi kac sey kaldi onlarida aldim mi bitti benim sonrasi prensesimi kucaklamada rabbim hepimize vaktinde saglikla doğurmayi nsip etsi. İnsallah